עזרה קבלת תשלום ממכירה דרך paypal

עזרה קבלת תשלום ממכירה דרך paypal

שלום לכולם וברכות על הפורום המוצלח הבעייה שלי היא כזו הסתיימה המכירה שלי והקונה שלח לי את הסכום דרך pp כשאני מנסה לעשות accept הוא לוקח אותי למסך Accept or Deny a Payment ושם מסומנת לי האופציה Add a Credit Card (למטה ישנה אופציה של add abank account אבל עם לינק ללא אפשרות לסמן) כשאני עושה continue נפתח לי מסך Add a Bank Account in the United States ??? מה זה ??? איך אני מקבלת תשלום ישירות לחשבון ה paypal ? האם זה קשור לסוג התשלום שהלקוח ביצע ? אנא עיזרו אני ממש מיואשת תודה מראש סימונה

תשובה

בהמשך יש לך אפשרות לסמן 3 אפשרויות, האמצעית אומרת "קבל את התשלום ללא הוספת חשבון בנק אמריקאי", תסמני אותה ותלחצי "המשך".

גוזי2

New member
באגסבאני ממש לא זה משהו חדש פעם ראשונה

שאני רואה את זה .וגם אני לא יכול לקבל כסף מה עלי לעשות ? וזה בדיוק משסימונה אומרת שקרה לה . בבקשה דחוף תשובה בתודה מראש

אני לא צוחק .......

ולי אין שום בעיה! אני מקבל את התשלומים רגיל לחלוטין. אולי החשבונות שלכם לא VERIFIED ועברתם את המינימום כסף שאפשר לקבל? אמורה להיות מסך שנותן לבחור "קבל את התשלום ללא חשבון בנק"..

מי צוחק מה צוחק אני תקועה רבותי

אין בהמשך שום אופציה , רק פתיחת חשבון אמריקאי למישהוא יש מושג מה קורה שם אוליי זה קשור לסוג ה כ"א או סוג התשלום תודה מראש סימונה

evilihi

New member
לפייפאל יש תקלה בימים האחרונים

נמצא בבדיקה על ידם אחרי אין סוף טלפונים. הבעיה קיימת עם חשבונות ישראליים והם מודעים לזה.

crazymass

New member
פשוט מאוד, תמציאי פרטי חשבון בנק..

חבר שלי למשל, העתיק פרטים רנדומלים מהאינטרנט וככה הצליח לקבל את התשלום.. לאחר מיכן אפשר לבטל את הפרטים... אני מקווה שזה יתוקן בקרוב כמו כן..

evilihi

New member
קראת מה שכתבתי?

יש לפייפאל תקלה. שזה אומר שכרגע אי אפשר לקבל כספים עם הדרך של ה-ACCEPT הבעיה מוכרת ע"י פייפאל וקיימת בכל החשבונות הישראליים. הם מטפלים בבעיה ולפי הנציג שלהם מאתמול יקח עד שבוע לתקן את התקלה. לא מאמין לי? תתקשר אליהם בעצמך ותשאל (רק אזהרה - להמתין אצלם על הקו זה שעות)

evilihi

New member
../images/Emo24.gif

אין בעד מה. בדקתי אצלי בחשבון לפני זמן קצר והתקלה עדיין קיימת

evilihi

New member
לקבל

כשמנסים לעשות ACCEPT זה מקפיץ אותך לדף של להכניס פרטי חשבון בנק אמריקאי. וזה פשוט לא נותן לקבל.

למעלה