עזרה קטנה בנושא אילת

טוויטי

New member
עזרה קטנה בנושא אילת

שלום לכולכם! ממה שעיינתי בפורום גיליתי שיש פה הרבה אוהבי טיולים כמוני.מקווה שאני אמצא כאן מקום.אתם עדיין לא מכירים אותי אז בואו נעשה הכרות קטנה.קוראים לי יעל אני בת 19 חיילת, אוהבת טיולים ובעלי חיים ועוד הרבה דברים. עכשיו לשאלה שלי.אני מתכננת לרדת בחנוכה לאילת עם עוד שתי חברות חיילות כמוני. לצערנו אנחנו קצת תפרניות (מה לעשות אנחנו מתקיימות ממשכורת צבאית שלא מספיקה להרבה).אני מחפשת מקומות באילת ללינה לא מאוד יקרים וגם קצת טיפים לבילוי בערב ועוד שאלה אחת קטנה האם ניתן להציג באילת תעודת חייל ולזכות בקצת הנחה בכניסה לאתרים ומקומות בילוי.או שרק על מדים בלבד.אשמח לקבל טיפים כי אני רוצה להתחיל לתכנן את הטיול.בברכה מראש יעל.

lady_anne

New member
ברוכה הבאה לפורום, טוויטי ../images/Emo39.gif

נסי להשתמש במנוע החיפוש שנמצא בחלק השמאלי העליון של המסך ותמצאי את כל ההודעות שדנו בנושא. בנוסף ראיתי שבהודעה של טל-של-שחר שמופיעה בעמוד זה (תרדי טיפה למטה) יש אתר שעוסק באילת. אתר נוסף בו תוכלי להעזר תמצאי בתחתית הודעה זו. טיול נעים.

maz

New member
מקומות לינה זולים באילת

יש מלא מלונות זולים באילת. שניים נחמדים שאני ביקרתי בהם: 1) מלון בקעת הירח - בחוף הצפוני, ליד מסעדת ניו יורק ניו יורק. 2) מלון הסלע האדום - בין קניון מול הים ומלון מרידיאן. לשני המלונות האלה יש בריכה, לסלע האדום יש גם חוף ים משלו. חדר זוגי + ארוחת בוקר לזוג לפני החופש הגדול עלו 250 ש"ח ללילה. באוגוסט 300 ש"ח. תהנו.

למעלה