עזרה קטנה ב3d studio max

Druyanizem

New member
עזרה קטנה ב3d studio max

שלום אני מנסה לעשות כבר כמה זמן חור תולעת לסצינת חלל שלי ומה שאני לא עושה זה לא יוצא טוב. אם למישהו יש טוטוריאל טוב לחורי תולעת בלי פלאג-אינים אני יודה לו מאוד תודה. אני משתמש ב- 3D STUDIO MAX

Druyanizem

New member
לא טוב... אבל תודה

הקטע הוא שבשביל לעשות את הטוטוריאל הזה צריך פלאג אין REAL LANZ FLARE ואני לא ממש מוצא אותו.... משהו אחר אולי?

ejay

New member
לא בהכרח..

אתה יכול ליצור אפקט דומה ע´י משחק בין סוגים שונים של procedural textures או ע´י עבודה בפוטושופ.

Druyanizem

New member
הבעיה היא...

שאני ניסיתי לשחק עם הטקסטורות ואפילו ניסיתי לעשות את זה עםOMMI LIGHT אבל זה מסרב לצאת טוב

Druyanizem

New member
דבר מצחיק...

הורדתי את הפלאג אין real flow וניסיתי את הטוטוריאל שיש שם... ואני פשוט לא מוצא את האייקון שנקרא sd ואני חייב אותו להפעלת ה real flow מוזר?- יכול להיות, אירוני?- בהחלט! עזרה???- אני מאוד מקווה תודה

radm

New member
לשכוח כי וויתרת?כי מצאת פתרון? אם

אתה ממשיך אשמח אם תחלוק

Druyanizem

New member
לא לא... לא וויתרתי

אמרתי שתכחו כי מצאתי פיתרון... מתברר ששכחתי להוריד איזה קובץ מהאתר של החברה... קורה.... אני רק בן אדם (ככה אומרים לי בכל אופן...) הפלאג אין הזה real flow הוא ממש קשה להתמודדות, במיוחד לחובבן מתחיל כמוני שהתחיל לעבוד עם מקס לפני חצי שנה בערך (ורק דרך האינטרנט) אתה תשמח אם אני יחלוק.... יחלוק מה? מידע? עבודות שלי? בדיחות על מרוקאים?

radm

New member
תשמחי. ולא, שום בדיחות גזעניות.פשוט

מידע הסברת,זה מה ביקשתי בטח תחזור מתישהוא עם רנדורים בהצלחה

Druyanizem

New member
אני מבטיח

שברגע שאני יתפוס את העיקרון של הפלאג אין אני יביא רינדורים... למרות שהם לא יהיו משהו אבל אני יביא. ובקשר לבדיחות... זו הייתה בדיחה... אין שום קשר לגזענות- רק להבהרה תודה

למעלה