עזרה קטנה (וגם סוג של משחק)

22natalie

New member
עזרה קטנה (וגם סוג של משחק)

שלום אנשים אני בדר"כ רק קוראת כאן בפורום,כך שאתם לא מכירים אותי, אבל הפעם אני צריכה את עזרתכם ונראה לי שזה המקום הנכון לפנות אליו. בקצרה אספר שאני רוצה להכין דיסק מתנה לחבר שעבר טסט. דיסק שיכלול שירים הקשורים לנסיעה/רכב/דרך וכ'ו.... יש לי כמה רעיונות לשירים, אבל אני בטוחה שלכם יהיו הרבה יותר... עם הידע שלכם, וגם עם החיבה למצוא שירים בעלי מכנה משותף. השירים יכולים להיות גם בעברית וגם בלועזית.כמו "מכונית" של משינה, או Born to be wild... תודה מראש על העזרה...וגם מקווה שהבאתי לכם משחק מהנה ככה על הדרך...

איזו סוג מוזיקה הוא שומע בד"כ?

כבר יצא לי להכין כמה וכמה דיסקים כאלה לחברים שלי ולעצמי....הכי טוב זה למצוא איזו מוזיקה הנהג אוהב. זה יעיל לפחות לתחילת הדרך, כי בהמשך זה לא ממש משנה לנהג עצמו מה המוזיקה...

22natalie

New member
האמת שפחות חשוב לי הסגנון כרגע

...מצידי אפילו שירי קאנטרי ומזרחית,כי הרעיון הוא לשירים מאותו נושא. אבל הכיוון הכללי של הטעם שלו הוא מוסיקה ישראלית ולועזית, רוק ופופ, וגם שירים שקטים אם יש, מכל הזמנים והתק'. למרות ששוב, כל רעיון והצעה יתקבלו בברכה ללא קשר לז'אנר או סוג המוסיקה.

שירי נסיעה

נסיעה מהירה/המכשפות המכונית שלי/מיכל אמדורסקי אשליות/ניסים סרוסי(או לחילופין פורטיס וברכה)- מכונית בצבע אדום בוקר טוב עולם- מכונית מוכנה וכו' פרצופה של המדינה/תיסלם- מכונית מטופח, נהג מיומן תוך כדיתנועה/דנה ברגר- נראה לי מתאים ביותר התחלה חדשה/בנזין- היום אני נוסע מושיקו/דודי לוי משאית פיננסית/פורטיס וברכה- שיר מגניב! מקווה שעזרתי

שירי נסיעה

נסיעה מהירה/המכשפות המכונית שלי/מיכל אמדורסקי אשליות/ניסים סרוסי(או לחילופין פורטיס וברכה)- מכונית בצבע אדום בוקר טוב עולם- מכונית מוכנה וכו' פרצופה של המדינה/תיסלם- מכונית מטופח, נהג מיומן תוך כדיתנועה/דנה ברגר- נראה לי מתאים ביותר התחלה חדשה/בנזין- היום אני נוסע מושיקו/דודי לוי משאית פיננסית/פורטיס וברכה- שיר מגניב! מקווה שעזרתי

light angel

New member
יש לי עוד כמה

"סע לאט" של אריק איינשטיין (אחלה שיר, וגם מטיף לזהירות בדרכים!
) "נשקי אותי" של סיון שביט (מתאר נסיעה במכונית, למרות שהמכונית היא רק רקע) המממ.. "הצל ואני" של יהודה פוליקר מדבר על דרך (אם כי לא ממש במכונית, נראה לי). "דרך ארוכה" של גלי עטרי (חיפשת דרך?
לא אכפת לי אם זה במכונית או לא!
) "בחום של תל אביב" של שרית חדד (מספר על נסיעה של פריחה במרסדס
) "שיר נבואי קוסמי עליז" של יוני רכטר (גם מתאר דרך ויציאה למסע, וגם שיר אופטימי ומקסים בכלליות) נראה לי שזהו, בינתיים. אולי אחר כך אני אמצא עוד, אני די בטוחה שהיו לי גם כמה לועזיים.

22natalie

New member
תודה לכולכם

אחלה רעיונות,אתם ממש עוזרים לי. אשמח לעוד הצעות...

למעלה