עזרה קטנה מאנשים יצירתיים

מייקי80

New member
עזרה קטנה מאנשים יצירתיים ../images/Emo13.gif

שלום לכולם, אני מיכל. החצי שלי ואני מתחתנים בעוד כמה חודשים ובגלל שהמעצבת של האולם דורשת סכום מרגיז על שביל לבן של בד לחופה, החלטתי לוותר ולעשות משהו בעצמי. הרעיון המקורי היה לקחת שיפודי עץ כאלה פשוטים, לקנות נייר קרפ ולהכין פרחים, ולעשות ככה את השביל. אבל (!!!) שיפודי עץ זה קצת מסוכן, יכולים ליפול על זה, לדרוך על זה, וללכלך את הדשא בדם
ולכן, אשמח לקבל עזרה יצירתית למה אפשר לשים במקום שיפודי עץ, שיסמן את השביל לחופה, אבל בלי הרבה כאב ראש והפקה, משהו פשוט ויפה. תודה!

מייקי80

New member
אגב, זו חתונת שישי צהריים

כך שרעיון של נרות (שחשבתי עליו ויכול היה להיות יפה מאוד) לא רלבנטי...

yasmin34

New member
רק אל תשתמשי בנייר קרפ

הרבה הרבה אנשים דורכים על השביל לפניכם. בדרך כלל, גם אם שמים בד לבן הוא לא נשאר לבן עד שהזוג הולך עליו. תחשבי מה זה אומר אם זה נייר ולא בד. בדרך כלל מדביקים את הבד לרצפה עם סלוטייפ, אפשרות אחרת (אם זה על דשא או ים) - אבנים. מאד לא ממליצה שיפודים.

אווץ'..זה כאב../images/Emo6.gif

רק הדמיון שמישהו דורך על שיפוץ זה.. אווווווץ'
או.קי, לעיניינו.. את יכולה לקנות מטר או יותר של בד משי לבן או טול ולקשט בצדדים עם פרחים [היום מוכרים מכל המינים] וביום החתונה לבקש מחברה או אחות להניח אותו בכניסה לחופה..

מייקי80

New member
האמת שטול יכול להיות רעיון לא רע

אבל לא כשביל מלא, אלא כסימן משני הצדדים של השביל, ולתפוס את זה עם אבנים או משהו. כל המטרה היא לא שביל "מלא"... אלא משהו שיגרום לכולם להבין שזה השביל, בלי להיות ברור שזה השביל... בלבלתי את עצמי כבר...

אז מה שאת יכולה לעשות זה..

לקחת פרחים -במידה ואהבת את רעיון הפרחים- עם 2 חוטי ברזל דקים מ-2 הצדדים ולקשור כל 20 ס"מ, כשבין פרח לפרח תיצרי קצת נפח עם הטול.. את יכולה גם להוסיף פרחים מיובשים או עלי כותרת אדומים באיזה צבע החופה
כלומר שילבת עוד צבע עם הלבן

מייקי80

New member
החופה רק לבנה

אבל בגלל שהזר שלי יהיה כנראה חמניות, יש מצב שאת הרעיון שלך נעשה עם חמניות, ואז גם יהיה קצת צבע וגם זה יתאים לי לזר...

זה יהיה מהמם..

אני אומרת תחלקו גם גרעינים שחורים
ואם נלך עד הסוף אז גם צעיפים של בית"ר
מתי החתונה
נשמח אם תעלי תמונות

מייקי80

New member
התקף לב לאמא שלי הפולניה...

גרעינים שחורים... LOL בחוזה מול כוכב הים אנחנו חתומים על סעיף שאומר שאסור קונפטי (משהו על זה שזה נדבק לדשא ואח"כ צריך לאסוף אותם אחד-אחד) אז דווקא גרעינים שחורים יכול להיות משעשע.... אבל לא נראה לי שההורים הפולנים של שנינו יבינו את ההומור...
החתונה ב- 27.3.09 (כן, אני יודעת שיש עוד זמן), אבל בגלל שסיימנו כבר את כל הסידורים הגדולים ובעיקרון מה שנשאר לנו זה למצוא נעליים, עכשיו מתעסקים בדברים הקטנים והכיפיים כמו העיצוב והזר ודברים כאלה של פינת יצירה שעושים לבד.. מי אמר שלתכנן חתונה זה לחץ וכאב ראש? לי דווקא נחמד..

../images/Emo6.gifחס וחלילה../images/Emo70.gif

ואני אומרת.. תהני מכל רגע כל עוד את יכולה כשאני חושבת על חתונה זה בעיקר 'לחץ-התרגשות-ועוד קצת לחץ'

מייקי80

New member
כשאני חושבת על החתונה

אני מחייכת חיוך ענק ומתרגשת. עשינו החלטה, החצי ואני, לקחת את הכל בקלות, בלי לחץ ולהתייחס להכל בכיף, סה"כ זה הארגון של הערב שמסמל את תחילת החיים המשותפים שלנו

מייקי80

New member
../images/Emo26.gif שבשבות

מה אתן אומרות על שביל של שבשבות צבעוניות (כמו של ילדים ו/או עציצים) ?

מייקי80

New member
חחח על זה אין ויכוח

אבל ילדותי שתגידי "חחח אוי, איזה חמוד ומגניב" או ילדותי שתגידי "אוי נו באמת, איזה דבילי זה..."

למעלה