עזרה קטנה עם ציטוטים משירים של הלהקה!

yaelon12

New member
עזרה קטנה עם ציטוטים משירים של הלהקה!

אהלןן :) יש לי בקשה קטנה אך חשובה אני אשמח אם תכתבו לי כאן כל מיני ציטוטים שאתם אוהבים משירים של הלהקה שמדברים על אהבה.. בעיקר אהבה נכזבת אם אפשר. ומי שמרגיש שיש ציטוט יוצא דופן ביופיו אבל לא של הלהקה אלא של אחרים, מוזמן לכתוב בכיף. תודה רבה!!!

The Cat Woman

New member
אמ...

למה שלא תיכנס לאתר www.darklyrics.com ותקרא בעצמך את השירים ותראה אם יש משהו שאתה מתחבר אליו? בכל אופן, הציטוט הכי אהוב עלי הוא- איך לא- מהשיר beauty of the beast "I fear I will never, never find anyone I know my greatest pain is yet to come Will we find each other in the dark My long lost love" בכלל- תקרא את השיר הזה. הליריקה שלו מדהימה
. תקרא גם את הליריקה של השירים Feel For You, Ever Dream, אולי גם Come cover me יכול להתאים.

blacknwhite

New member
דבר ראשון- מסכימה עם כל מילה של ענבר

(the cat woman)- כל השירים שהוזכרו לעיל מקסימים, וcome cover me באמת מתאים קצת פחות (נראה לי) אבל עדיין מתאים. דבר שני, אני באופן אישי משום מה חשבתי על שורה מdead boy's poem אבל זה רק שורה אחת... "and you, I wish I didn't feel for you anymore". אבל אני לא יודעת עד כמה זה מתאים לך, זה רק עוד אופציה. האמת שנראה לי הכי טוב בשבילך זה פשוט ללכת ולעבור על הדיסקוגרפיה של השירים, ולהחליט לבד מה אתה אוהב- ובדרך תזכה להחשף לכמה שירים עם ליריקה מקסימה

Itay Simons

New member
אמממ...

אז אין את המילה "אהבה" במפורש, אבל זה יפה
Over the hills and far away She prays he will return one day As sure as the rivers reach the seas Back in his arms is where she'll be...

lacrimosa girl

New member
../images/Emo14.gif

The distance of our bridal bed Await for me to be dead "The oceans are alone as I Somebody take away this gift of mine "Come to me Deliver me from you And from all the days of the Earth" מAR 2001 Ever felt away without me My love, it lies so deep Ever dream of me Would you do it with me Heal the scars and change the stars Your beauty cascaded on me In this white night fantasy מED כל GLS http://www.nightwish.com/en/band/lyrics?id=60 טוב, יש עוד מלא אבל אין לי כוח. ותוריד את כל השירים לעיל, נהדרים :)

lacrimosa girl

New member
אבל המוסכם זה הפקיסטני :X

זה שענבר נונקונפורמיסטית [
] רק אומר שהיא צריכה לקבל מוסכמות, נכון ענבר? :) [מה עובר עלי? יותר מדי לשון ._.]

למעלה