עזרה קטנה עם תמונה

Cry to the Sky

New member
עזרה קטנה עם תמונה ../images/Emo187.gif

מישהו יכול לעשות לי טובה קטנה? צריך רק שמישהו יסדר את הגבה פה בתמונה שיצאה רע, ולהסיר את הנקודות הקטנות שיש על הפנים/לעשות אותן קצת יותר כהות אם מישהו יוכל לעזור לי בזה אני יודה לו מאוד
סאני.

Cry to the Sky

New member
וואייי

חח עשית את זה מעולה, רק חבל שבכל התמונות במצלמת אינטרנט אני יוצא צ'אב ולא יותר רזה ושחום כמו שאני במציאות
את יכולה גם בתמונה הזאת לעשות את הפנים קצת יותר כהות ולסדר ת'גבה? פשוט זאת תמונה יותר טובה לפי דעתי, תודה רבה מראש על העזרה כמובן

KaNaBisssss

New member
דווקא

לפי דעתי בתמונה המקורית שהעלית אתה נראה יותר טוב מעם כל הריטוש הזה, אבל זאת רק דעתי

Cry to the Sky

New member
קודם כל תודה על הפירגון

אבל אני חושב שהיא עשתה אחלה עבודה, חוץ מהגבות שנראות קצת נשיות חח אבל חפיף בקטנה.. תודה בכל מקרה

Ninja

New member
../images/Emo12.gif על איזו מדונה את מדברת../images/Emo35.gif

Sweet Fantasy

New member
אתה*

והוא דיבר על הפירסינג שלו. לכותב ההודעה, המדונה שלך בתמונה נראית כמו לכלוך לבן, ככה שזה רק לטובתך.

Cry to the Sky

New member
לא על הקשישה תהיי בטוחה../images/Emo3.gif

ד''א, את יכולה לרטש לי גם את התמונה הזאת? רק לעשות קצת את הפנים יותר כהות בלי לגעת בגבות, תודה מראש

Cry to the Sky

New member
../images/Emo2.gif

אז למה כל הזמן שאני מסתכל בתעודת זהות כתוב לי "שפנפנה חושנית 26"?!

o r i a n 2 1

New member
חחחח שפנפנה

אחלה תמונה אבל לא הבנתי למה הפנים שלך שם חצי לבנות חצי כהות כמו קסטה?! חחח

Cry to the Sky

New member
חחח כמו קסטה XD

אין לי מושג האמת, פשוט צילמתי וזה יצא ככה בהיר בחלק העליון למרות שאני כהה כמו למטה (לא נשמע טוב חח..)

Cry to the Sky

New member
נינג'ה יקרה

או יקר חח קודם כל תודה רבה על העזרה, אבל אפשר לעשות שגם החלק העליון של הפנים בתמונה יהיו כהות כמו החלק התחתון? זה יהיה יותר טוב אם תוכל לעשות את זה, וכמובן תודה רבה שוב

למעלה