עזרה קטנה ...H10

U נ י ק

New member
עזרה קטנה ...H10 ../images/Emo9.gif

אני יודע שהשאלה הזו נשאלה כבר אך התשובות היו מעורפלות למדי או אולי אני מעורפל משהו אך בכל זאת: איך אני קובע את סדר השירים בנגן? כרגע הנגן מחליט בעצמו על הסדר. ובנוסף איך אני מוחק שיר מהכשיר? נכנסתי לברואז במכשיר,השירים אכן מופיעים אך איני יודע איך אני מוחק אותם. תודה מראש

OniOn Of a dOwn

New member
אי אפשרלמחוק דרך הנגן

אתה מוחק אותו מהרשימה שלכל כל השיריםבIRIVER PLUS ואז לוחץלחצן ימני על הH10 שכתוב בצדשמאל...בסרגל.. ויש אפשרות CLEAR משו... זה ימחוק את מה שלא נמצא במחשב ונמצא בנגן...

salinasg

New member
דרך יותר פשוטה

כשאתה מחבר את הכבל מהמכשיר אל המחשב, כבל USB, המחשב מזהה אותו אוטומטית. אם תכנס למחשב שלי, אתה תראה אייקון של H10 של כונן חדש במחשב. תכנס אלי, שם תראה את כל התקיות , המוזיקה וכל מה שהכנסת לנגן. ואז פשוט תסמן איזה קובץ שאתה רוצה ו...מחק... לגבי איך מסדרים שירים וכל זה ...ממממ...אין לי מושג

OniOn Of a dOwn

New member
אני לא ניסיתי

אבל... יכול להיות שאם תהיה ספרה לפני תחילת השם הוא יסדר את זה בסדר עולה, למרות שלפי הABC/א"ב הוא לא מסדר, אבל אולי מספרים בכ"ז... *צריך לנסות את זה פעם* זה באמת מציק הקטע של הסדר, בעיקר בדיסקים לייב.

U נ י ק

New member
תעלומה אה? ../images/Emo9.gif

ראשית תודה על התשובות ושנית אין איזה מומחה ל H10 בסביבה שיפתור לנו את התעלומה הזו ? ראבקקק !

bitonano

New member
יש שתי אפשרויות...

בעבר זה היה מסודר לפי ה-ABC ואנשים התלוננו אז שינו את זה לסדר על פי התאריך הכנסה... מה שהכנסת ראשון..

shikush

New member
לי יש H10

כדי שהשירים יהיו בסדר שאתה רוצה אתה צריך לרשום במחשב ליד השם של השיר מספר למשל 001 , 002 וכו' זה יסדר לך את השירים בסדר הנכון. שיר

OniOn Of a dOwn

New member
תודע ../images/Emo9.gif

ובהזדמנות חגיגית זו אני אשאל שוב
לעוד מישו נוצר קובץ BL_10.rom בBROWSER?

bitonano

New member
לי מה איכפת לך ממש?

זה לא מפריע ל]פעילות זה חלק מהדרייבר ראה אותו מופיע במחשב שלי גם...

עזרה בH10

איך בדיוק יוצרים רשימת השמעה של קבצים מסוימים? והאם ניתן לערוך כמה רשימות שכאלה?

למעלה