עזרה קטנה..

עזרה קטנה..../images/Emo13.gif

מצאתי את הציטוט הזה של פרימו לוי ורציתי לדעת אם יש למישהו את הקטע המלא שמתקשר לציטוט, או ציטוט אחר על אותו עיקרון...
"מבקר! ראה את שרידי המחנה הזה והרהר: מכל ארץ ממנה אתה בא אתה אינך זר. עשה שהמסע שלך לא יהיה חסר ערך על מנת שמותנו לא יהיה חסר ערך." או משהו בסגנון של זה- אני רוצה שתזכור, כי הייתי אדם. והנורא שבדבר שגם הם היו בני אנוש. - תומר בן ציון { מתוך המחזה "ילדי הצל" }

שירנות

New member
אמממ...

תראי אין לי מושג לא מכירה ציטוטים וכאלה... אבל את יכולה לחפש באתר של ציטוטים יש כמה אתרים כאלה והאמת שגם אני השתמשתי בהם-אני הייתי אחראית על החולצה שלנו למסע והיה לי ציטוט שלא כל כך התאים לחלק מחברי המשלחת אז חיפשתי שם...האמת שלא מצאתי תחליף למשפט כי מבחינתי זה היה המשפט הכי טוב שיכולתי למצוא אבל לכי תדעי אולי תמצאי שם משו... אם את צריכה קישור אז תבקשי אבל בעיקרון את יכולה לחפש בגוגל אני בטוחה שתמצאי בקלות.... מקווה שעזרתי:) בהצלחה!

ציטוטים יש לי.. הקטע הוא שאני רוצה את

הקטע השלם שמתחבר אליהם.. למשל את הקטע השלם מילדי הצל. או קטע אחר שמדבר על אותם רעיונות.. אבל לא ציטוט בודד.
על ההתיחסות

שירנות

New member
חח...בכיף:)

ואולי יש שם את הקטע השלם... חייב להיות אתר שיש בו את הקטע המלא של זה... תחפשי בגוגל אתרים שמכילים כל מני קטעים כאלה בטוח יש איפשהו אני בטוחה... אם אני ייתקל במשו אני ייתן פה קישור...:)

Pukipsey007

New member
הדס ../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

זה לא מהספר של פרימו לוי
הזהו אדם? (יריה באפילה, כי טרם הספקתי לקרוא אותו)

אני חושבת שזה מ"הזהו אדם" אבל אני לא בטוחה...

כשקראתי את הזהו אדם זה היה נורא מהר ולא היה לי כוח להתעמק בפרטים(היום האחרון של פולין.. בכל זאת
) אז אני לא זוכרת אם זה משם או לא.. ו... היי ?

למעלה