עזרה קטנה

JOSFE

New member
עזרה קטנה

אני עובד בצב"ח חיפה ומצאנו שם גורי חמוסים שעוד יונקים ואנחנו מחפשים להם אמא מאמצת שתניק אותם עכשיו הם אצל אחד העובדות שלנו אני ישמח לעזורה בתודה יוסי

גורי חמוסים?

איפה מצאתם? מישהו זרק ליד השער? גורי חמוסים יוכלו להסתדר עם חתולה מניקה בתור אמא מאמצת (כמובן, אם החתולה תסכים).

ואחרי עוד מחשבה

אלא אם הגורים נזרקו ליד השער בתוך ארגז אז סביר שאלו גורי דלק ולא גורי חמוס. חמוסים הם חיית בית שלא ממש מסתגלים לחיי בר. דלקים דומים להם ויש אוכלוסיות יציבות שלהם בישראל. אם מצאתם את הגורים במקום טבעי אז סביר שאלו דלקים צעירים ויש להעביר אותם לבית החולים לחיות בר שבספארי.

JOSFE

New member
יש למישהו אמא מאמצת

הם יש לכם אמא מאמצת אני ישמח מאוד כי אנחנו ממש זקוקים לזה ורמת גן רחוקה לנו

רגע, לא ענית על השאלות

ואם אלו גורי דלק אז פשוט תעבירו אותם לפקח של רשות הטבע והגנים. הוא כבר ידאג לטיפול בהם או להעבירם לרמת גן.

מאיפה הביטחון שאלו חמוסים?

ולמה להתחמק מתשובה? איפה מצאתם אותם? איך אתם יודעים שאלו חמוסים ולא דלקים?

vanna

New member
כנסי

אני אישית לא ראיתי אותם אבל אני מכירה את האנשים וגם יש שם וטרינר אז.. אז אין מצב שאלה דלקים

אל תסמוך על זה

גורי חמוסים הם לא נפוצים מספיק בשביל להיזרק בשערי צב"ח. וטרינרים רבים פשוט לא מכירים את הדלק, לא מודעים לא מודעים לדמיון בינו ובין החמוס, לא יודעים שהוא חי בישראל בטבע ועוד יותר לא מודעים לדמיון בין גורי דלק לגורי החמוס. בשביל להיות בטוחים כדאי לצלם את הגורים ולשלוח תמונות לרשות הטבע והגנים או לבי"ח החולים בספארי.

למעלה