עזרה קטנה

KOBIBARDDD0

New member
עזרה קטנה

רציתי ממכם טיפ קטן. אני יורד עם כמה חברים לטבריה , ואני אמור לדאוג לאלכוהול שהיה שם כי יש לי מחיר עלות מהחנות של אבא שלי אז בקיצור יש לי תקציב של 300 שקל ל3 לילות 5 ח'ברה ורציתי לשאול אותכם מה אפשר לקנות ומה אני יכול להכין להם שמה עם הסט החדש שלי חחח.... כי כל פעם שותים וודקה רדבול או סמירנוף תפוחים במקרה הטוב אתם בטח מכירים את זה אז רציתי להביא להם משהו טוב יש למשהו עצה אולי, יש אפשרות לקירור ולפירות כל מה שתציעו בבקשה תעזרו!!! תודה מראש
 

The German

New member
שים לב

1 סטולי גולד 700 מ"ל 80 או ליטר רגיל ב 50 בקרדי 50 פידג' 40 טקילא אמיתית כגון קוורבו 150 מונין פירות יער 30 ארגז...בעצם 2 ארגזים אנרגיה 110 תכין 1 ליטר מיץ לימון סחוט, תביא נענע, תכין מי סוכר שים לב, אתה מכין כוס מוחיטו ככה, ביחסים מיץ לימון 30 מ"ל עם לימונים חתוכים ונענע, 45 מ"ל רום בקרדי, 30 מ"ל מונין פירות יער למעוך הכל בכוס, להוסיף קרח ומעט סודה - זה מוחיטו פירות יער פרימיטיבי. וודקה רד בול, טקילא פידג בשאטים וצ'ייסרים.
 

KOBIBARDDD0

New member
כל זה ב300 שקל ?

ותודה רבה לך זה יספיק ל3 ימים ו5 אנשים (בריאים)
 

KOBIBARDDD0

New member
איזה כוסות להביא?

ואיי אתה תותח תודה אני יכין לפני גם לטעום
 

The German

New member
זה מעט יותר מ 300 אז אפשר תחליפים

וכוסות צ'ייסר והי בול למוחיטו פירות יער
 

KOBIBARDDD0

New member
לא הצלחתי לשכנע אותם

אוף למה כולם תמיד נדבקים לוודקה רדבול או סמירנוף תפוחים דיי זה משעמםם כבר צריך לאסור את השילוב הזה בכל המועדונים בעולם
 

The German

New member
האמת...כי זה

1. עושה את העבודה 2. ממריץ 3. לא כולם מבינים באלכוהול וזה מה שמכירים
 

KOBIBARDDD0

New member
סימרנוף זה משקה מצוין זה ברור

סמירנוף טויסט תפוח מיוצרת על בסיסה של סמירונבסקיה מס' 21 הוודקה אשר יוצרה למען צבאו של הצאר הרוסי וידועה בשמה המודרני סמירנוף. סמירנוף אשר מזוקקת 3 פעמים ומיוצרת עפ"י אותו מתכון מיוחד ומסורתי מאד 1815 עוברת תהליכים רבים של השבחה וסינון על מנת ליצור משקה נטול טעמי לוואי . וודקה סמירנוף עוברת זיקוק נוסף כדי להגיע לדרגת הטוהר האולטימטיבית אותה ביקש ליצוא איוון סמירנוך יצרנה הראשון . סמירנוך טויסט תפוח מיוצרת ע"י השרייה של שמנים ארומתיים המופקים מתפוחי הגרנד סמיט הירוקים המעניקים לה ניחוח וטעם רענן של תפול ירוק טרי . סמירנוף טויסט תפוח אשר הושקה לראשונה בשנת 2000 הינה מרעיכ קלאסי ואידיאלי של קוקטלים רבים ומגוונים ובעיקר של המפורסם מביניהם האפל מרטיני כמו כן ,סמירנוף טויסט מצוינת להגשה קפואה או בתוספת קרח.
 

KOBIBARDDD0

New member
חחח זכרתי את כל זה בעלפה מהספר ברמנים

מרוב שחרשתי אליו זה מספר של בר מסטר cocktail collection 2005
 
למעלה