עזרה קטנה

מה הכוונה "טובים"?

במה זה מתבטא? לא חושב שההגדרה הזאת מדויקת. את צריכה לחפש מתאימים. והם כנראה יכולים להיות בכל מקום.

לתושב

בחור טוב הכוונה שיודע כבר מה הוא רוצה מעצמו, מחפש קשר רציני, אופי טוב ילד טוב ירושלים כמו שאומרים..

Rיקושט

New member
ואת,

יודעת מה את רוצה? יש לך אופי טוב ואת ילדה טובה ירושליים?

אומרים ש..

אין הנחתום המעיד על עיסתו, אבל כן, יש לי אופי טוב, ואני ילדה טובה ירושלים (ירושלמית לשעבר) ;) אני מרגישה כאילו נכנסתי למשפט שדה איתך...

Falcor

New member
ניסית כבר את כל הרעים ?!

שאת רוצה לעבור לטובים..

Falcor

New member
אני מצטער לשמוע..

אני מקווה שלמדת משהו מזה לפחות.

למדתי פה ושם כמה שיעורים חשובים

וקיבלתי כוויות כואבות... אולי בגלל זה אני נסגרתי כמו בונקר...

Falcor

New member
כולנו עוברים שיעורים בחיים

השאלה היא מה אנחנו בוחרים ללמוד מהשיעורים האלה. חבל שאת "נסגרת כמו בונקר".. זאת לא המסקנה הרצויה.. יחד עם זאת את צריכה לפתח את החוש הזה שאומר לך מתי יש לבחור פוטנציאל לקשר ומתי זה סתם. שבת שלום

חוש חש הנחש

היה לי את החוש הזה בקשר האחרון, זה ארך 10 חודשים, קיבלתי הצגה מדהימה וישבתי בשורה ראשונה, שבעצם בדיעבד, היה שקר... (לא ארחיב כרגע)

Falcor

New member
שוב פעם

היה לך קשר.. נכווית ממנו.. זה קורה. אבל אם תתני לזה להשפיע עליך עד כדי כך.. את תהרסי לעצמך את ההזדמנויות הבאות.

morphy1

New member
מה יש לך מירושלמים ?

מהזוית הגברית אני יכול להגיד שירושלמיות מבעסות .(לרוב ערסיות ) ולשאלה שלך רשתות חברתיות הם דרך מצוינת להרחיב את המעגל החברתי שלך ועל הדרך להכיר גם בחורים טובים . הפייסבוק שינה את החיים שלי הכרתי המון אנשים נהדרים ונוצרו חברויות אמיתיות וכן גם כמה דייטים מוצלחים ומצלחים יותר . בהצלחה

morphy1

New member
אהה עוד משהו

תזמי תתחילי עם גברים גם בצורה אקטיבית מי שמתבייש ומתיבש

למעלה