עזרה קטנה

Rיקושט

New member
אז לפחות תנסי לשדר פתיחות.

את יודעת מי מתחיל עם בחורות בונקר? אלו ששמים אתכן למטרה לפיצוח ולא יותר מזה.

ip22

New member
מבינה אותך...

מבינה אותך בהחלט, חסרים גברים טובים וגם אני כבר דיי התייאשתי. זה ממש מבאס!

scott steiner1

New member
אפשר לחשוב כל הבחורות הן טובות

אתן מדברות כאילו כל הבחורות בעולם הזה עם תואר שלישי בפיזיקה,טובות לב,אדיבות,מנומסות,נשים למופת מהיבט של משפחה. לא פלא אתן רווקות בגיל 30 כי אתן חושבות שאתן משהו מיוחד ורב הגברים צריכים להרויח אתכן ולהגיד תודה שאתן איתם ויש לכן יותר מדי דרישות אם זה במראה חיצוני או רוצות מישהו עם כסף וכו' כו'. חוץ מזה מה רע שתתחילי עם גברים,אף אחד לא אמר שזה פסול שבחורה תתחיל עם גבר.אם תחכי לרומנטיקה את תמצאי את עצמך בגיל 50 יושבת על הספה עם החתול שלך וחושבת איזו טעות עשיתי שלא התפשרתי ויכולתי להיות עכשיו לצדו של גבר טוב אבל העדפתי לחכות לרומנטיקה.

funky n

New member
בולשיט

אדבר בשם עצמי... גם לי קשה למצוא בחור טוב...מישהו רציני... והדרישות שלי לא כאלה בשמיים.

scott steiner1

New member
תשובה

לא חסר בחורים טובים,את כנראה לא מחפשת מספיק טוב. לא חסר בחורים מלומדים עם אופי טוב ורצון לחיי משפחה טובים ומסירות לזה. היתי ממליץ לצאת יותר לפאבים קטנים ושקטים כי שם נמצאים בדרך כלל חבר'ה טובים שבאים לנוח קצת אחרי יום עבודה/לימודים או שניהם ולא למועדונים ופאבים רועשים שלם הולכת האוכלוסיה הירודה יותר.

funky n

New member
לא בטוחה

הכרתי כבר מלא בנים שהיו נראים תמימים ונחמדים והסתבר שהם לא. לגבי פאבים קטנים אז גם שם יש סטוציונרים.

scott steiner1

New member
תגובה

סטוציונרים יש בכל מקום,אם זה בטכניון או סתם בתחנת אוטובוס. אבל צריך לצאת למקום שיש בהם כמה שפחות.

funky n

New member
ברור לי

אבל נראה לי שגם שם יש כאלה. או שזאת התחושה שלי שאחוז גבוה מהגברים בגילאים האלה לא רוצים משהו רציני.

אתה קצת טועה

לי יש תואר רביעי בפיזיקה וכשתתבגר, תראה כמה הרומנטיקה יפה והיא אף פעם לא חסרה, אלא מוסיפה. אההה ועוד משהו. אני שונאת חתולים

scott steiner1

New member
אני כמעט אף פעם לא טועה

תואר רביעי בפיזיקה בגיל 31?יפה שהתחלת לימודי תואר ראשון בגיל שנתיים וחצי. טוב עכשיו לעניין,אני מספיק בוגר ויודע כמה רומנטיקה היא יפה אבל לא צריך להסחף,זה לא הדבר הכי חשוב וגם לא מהכי חשובים על מנת להחזיק קשר. חוץ מזה אני לא כזה רואה קשר בין להתחיל עם גברים וחוסר רומנטיקה. אם מישהו מוצא חן בעיניך אין סיבה שאת לא יכולה ליזום שיחה ולהביע את רצונך. לדעתי,את כנראה לא התבגרת מספיק אפילו שיש לך כבר שלושה עשורים. אהה ועוד משהו,אז תתחילי לגדל כלב או תאמצי ילד כי בקו מחשבה שיש לך עכשיו לא נראה לי שתמצאי פרטנר לעשורים שנשארו לך.

למעלה