עזרה קטנה

Gershenman

New member
עזרה קטנה

ממצב אנשים?אני צריך קצת תשובות לשאלות הבאות,אני אשמח אם תעזרו לי: 1. פעם היו דיבורים על Crossover של הJLA עם ה AVANGERS.יצא מזה משהו? 2. בכלל,כמה Crossovers של DC ו Marvel יש? 3. איזה קומיקסים מהסידרה של סטאן לי בDC מומלצים?הוא עשה משהו עם באטמן? 4. סתם כדי לדעת את דעתכם, מה אתם חושבים ה DARK KNIGHT STRIKES BACK?

Gershenman

New member
אתה יכול לפרט יותר איזה שינויים הוא

עשה?ומה הוא עשה עם באטמאן? תודה מראש..

effigy

New member
השינויים שהוא עושה

הוא לוקח את הכוח הבסיסי ומשנה את כל ההיסטוריה, למשל את FLASH הוא עשה ילדה שאבא שלה נרדף ע"י סוכנות סודית (אני לא אגלה הכל)ואז כשהם בורחים היא נהיית מאוד חלשה אז אבא שלה מזריק לה דם של חיה (או ציפור או חתול) ואז היא כולה להגיע למהירות האור (היא מגלהאת זה כשהיא מתנגשת בעצמה...) ואז היא |ספויילר|נוקמת את מות אביה|ספויילר| את באטמן אני רק יודע שהוא הפך לעטלף אנושי כי לא קראתי את זה... וGL מקבל את הכוח שלו מעץ החיים (זה מהקבלה)

alro

New member
קרוס-אובר

אמור להיות אחד בשנה הקרובה שיכלול 4 חוברות (2 בכל חברה) מה הסטטוס אני לא יודע היו לפחות שלושה ושניים מהם לפחות ניתן להשיכ בTP

alro

New member
לא קראתי

אבל תברר אצל אחד הספקים שמבאים לארץ כמה יעלה להזמין לך

ykonijn

New member
קצת תשובות

1. הקרוסאובר של JLA/Avengers אמור לצאת מתישהו לקראת אמצע 2003. 2. היו די הרבה לאורך השנים. בשנות ה 70 היו מפגשים בין סופרמן לספיידרמן, בטמן וההאלק ועוד כמה. בשנות השמונים המפגש הגדול היה בין האקס-מן לטיטנס (New teen Titans) בשנות התשעים סופרמן פגש את ספיידרמן שוב, אחר-כך הלך מכות עם ההאלק. ה Punisher פגש את בטמן פעמיים, וגם את Daredevil. הסילבר סרפר ביקר ב DC ופגש את סופרמן. לקראת סוף שנות התשעים יצאה מיני סדרה על DC vs. Marvel שאחריה במשך חודש יצאו חוברות מעולם מעורבב של שתי החברות עם יצורים כמו DarkClaw (שזה Wolverine ובטמן מעורבב). בעקבות הצלחת הסדרה יצאה סדרה שניה כשנה מאוחר יותר. חוץ מזה לפני כמה שנים פגש סופרמן את הפנטסטיק פור. 3. לדעתי אף אחד לא מומלץ - כולם גרועים במידה שווה. 4. אכזבת העשור. את הסדרה המקורית קראתי כשיצאה והיא שינתה את צורת ההסתכלות שלי על קומיקס. במשך שנים חיכיתי להמשך ומה שקיבלנו זה סדרה מבולבלת (למרות שהאומנות יפה) ונטולת פואנטה. איך נפלו ענקים.

למעלה