עזרה קטנה
אנחנו מוזמנים ל "על האש" בסוף השבוע ואני מחפש משהו להכין, מדובר במשהו שמכינים על הגריל או קינוח (כמה שיותר רחוק מהגריל) עדיין לא הוחלט מה ואני עדיין מתלבט. אני חשבתי, במקרה של מנה על הגריל, על האפשרויות הבאות: (1) coquille saint-jaque על שיפודים של קנה סוכר עם רוטב של שמן פטרוזיליה וליים (2) שרימפסים מושרים ביין לבן (כאשר מנקים אותם אבל משאירים את הקליפה עליהם) במקרה של קינוח, חשבתי אולי על טורט בשילוב של מישמש ולבנדר. או אולי על שילוב של פירות שיהיה פחות "כבד" מטורט. כל הצעה תתקבל בברכה, אין בעיה של קירור או חימום במקום. בקשה נוספת – אני מעדיף לא לקבל הצעות של כבד אווז על האש (טעם אישי) אני יודע שזה אולי לא בדיוק נופל בהגדרה של "גורמה" אבל אני מבטיח שהמנה תיעשה מחומרים מעולים תוך הקפדה על שימוש בטכניקות הנכונות והגשה ראויה.
אנחנו מוזמנים ל "על האש" בסוף השבוע ואני מחפש משהו להכין, מדובר במשהו שמכינים על הגריל או קינוח (כמה שיותר רחוק מהגריל) עדיין לא הוחלט מה ואני עדיין מתלבט. אני חשבתי, במקרה של מנה על הגריל, על האפשרויות הבאות: (1) coquille saint-jaque על שיפודים של קנה סוכר עם רוטב של שמן פטרוזיליה וליים (2) שרימפסים מושרים ביין לבן (כאשר מנקים אותם אבל משאירים את הקליפה עליהם) במקרה של קינוח, חשבתי אולי על טורט בשילוב של מישמש ולבנדר. או אולי על שילוב של פירות שיהיה פחות "כבד" מטורט. כל הצעה תתקבל בברכה, אין בעיה של קירור או חימום במקום. בקשה נוספת – אני מעדיף לא לקבל הצעות של כבד אווז על האש (טעם אישי) אני יודע שזה אולי לא בדיוק נופל בהגדרה של "גורמה" אבל אני מבטיח שהמנה תיעשה מחומרים מעולים תוך הקפדה על שימוש בטכניקות הנכונות והגשה ראויה.