עזרה קטנה....

עזרה קטנה....

אנחנו צריכות שיר\מורל (איך שתרצו) נגד הנוע"ל או בעד הצופים... אבל בבקשה שזה יהיה מגניב ומקורי כזה.... ו....זהו , בערך תודה וביי ביי מיקה ונטע
תפוחים ירוקים לשלטון

אויי שכחנו משהו קטן...

אפשר שיהיה לזה מנגינה מוכרת , שנוכל לדעת באיזה קצב זה וכאלה ???? תודה ( שוב ) מיקה ונטע

זה לא שיש לנו משהו נגד הנוע"ל

פשוט אנחנו חייבות להחזיר לכמה ידידות שלנו שיורדות על הצופים , והן בנוער העובד {חסרות חיים} .... וזה לא רק הן , יש עוד הרבה נוערעובדניקים ( יש מילה כזאת ?) שנוהגים לשיר את השיר המפורסם "הצופים הקופים" ( אז"ש ) ...ותמיד שהם שרים את זה אנחנו נשארות ללא תגובה ( וזה כזה מעצבן!!!!!!!!! ) מיקה ונטע

ארגגג...

אז תתעלמו או שתמציאו שיר בעצמכם לבקש מאנשים אחרים שילחמו בשבילכם זה לא בדיוק התגלמות הצופיות...

אה??

מה הקשר????? לא ביקשנו "שילחמו בשבילנו" , רק ביקשנו עזרה קטנה..... למה אתה לוקח את זה כ"כ קשה ? אם אין לך לא צריך!!!!!!! מיקה ונטע

*Jennifer*

New member
מהתחת הם יוצאים

בשורה ארוכה עם נזלת ירוקה..!
ולכל מי שמשתתף בפורום הזה נהיה פרצוף כזה:
(ובוקס ענקי נמרח על פני) סתם, סתם, סתם! חולה על הצופיםםםם! הם חמודים! ואת תל-מונד אני הכי אוהבת (מישהו מכיר?)
ענק לכל הצופים.. וחוצפהההה! אני בתנועת המושבים! יש עם זה בעיה????

Pooh Girl

New member
תל-מונד הכי טובים...

או ש.... כן... חשבתם שאני יגיד לא? אני לא משם אני רק מכירה ויודעת שזה אחלה שבט

פירחוש

New member
צודקת!!

זה באמת אחלה שבט!!! בהנהגה שלנו יש שניי שבטים שאני אוהבת.. פולג ובן יהודה!!!!!! מאיזה שבט את?!

0% angel

New member
אין לכם תגובה לשיר לדפוק הזה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אני בשווווווווווווק הדבר הכי מעצבן בעולם: מתי ששרים לכם תשיר הזה פשוט תשירו יחד איתם (את אותו שיר כמובן) זה תמיד אבל תמיד עוזר... ואם במקרה אולי ובטעות זה לא עזר תמיד יש תשיר: הצופים השווים מהשבט הם יוצאים בשורה ארוכה עם חאקי ועניבה ואתם יכולות לשיר גם את השיר המפגר... לא שמים עליכם.... -דניאל-

זה שיר של .....

להקת "שבע"....שבדרך כלל מישתתפת ב"שנטיפי"....ובכלל בכל הפסטיבלים של המוזיקה הזאת..... אבישג! נ"ב-למי שלא יודע..."שנטיפי" זה מין פסטיבל כזה של מסוממים ואוהבי שנטי ויוגות למניהם...אני מתה על זה!

אני אוהב את שנטיפי

ואני לא מסומם _(נכון לעכשיו) די עם הסטיגמות המפגרות! והמילים של "שיר המעלות" לקוחות בכלל מספר תהלים ולבנות שהתעצבנו עלי, ני לא מבין אתכן, הן יורדות עליכן, תתעחמו, רוצות להיות "מתוחכמות" (בקנה המידה הפטתי שלכן), לכו תגנבו להם סנדות מהשבט או משהו.. תהיו גם יעילות (אני יודע שזה נגד מידות הצופה לגנוב, אבל זאת מסורת לגנוב ציוד מחסן, ביחוד בטיולי חנוכה לשכב"ג), אבל תפסיקו להציף את הפורום בשטויות, אתן וכל שאר הסתומים שלא מבינים שיש הרבה מעבר ל"מוראל" מסריח.

סליחה???../images/Emo46.gif

יש לך בעיה עם מה שאנחנו כותבים פה ?????? אז ביי ,א"א לא הכריח אותך להכנס לפה... מיקה ונטע נ.ב כן , גנבת סנדות זה "מאוד" מתוחכם (אדיוט!)

חבל חבל

כשתגדלו תבינו מקלדת וירטואלית מזדיינת הרום הזה בכל אידיוטי ספק אם מישהו פה יודע בכל איך זה להדריך שתי פוסטמות כמוכן אני יודע זה לא כיף במיוחד הרמה פה נמכה מידיגם כה אם בכלל הקלדת הזאת באמת מעצבנת אולי יום אחד ידרוך פה שכבג שלוש נקודות

BabyLove

New member
ממוצא פיך????

את יודעת מזה פיך בספרדית????------->ז*ן!!!אבל לא משנה! לכל מי שרשם בדגובות להודעה של נטע אז לא עניתם לה והפכתם את זה לדיון משלכם ועוד שנטע מחכה לשיר!!! אז או שתרדו מהדגובות או שתמציאו שיר!!! זהו! עכשיו נטע: לא חשבתי על שיר מסוים אבל תמיד יש את שיר הצופים או כל השירים הדפוקים מכיתה ה´.........! פשוט לא עולה לי כלום! חן

למעלה