עזרה קטנטנה

עזרה קטנטנה../images/Emo19.gif

אנחנו יודעת שזה לא קשור לצופים בכלל אבל אנחנו נודה לכם מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד אם תוכלו לעזור לנו... אנחנו צריכות כמה מילים בסיסיות בערבית-עברית (כמו שלום-סאלם , זה המילה היחידה שאנחנו יודעות ) , כי אנחנו עושות מדריך על בגדד , וזה ממש חשוב לנו ... נטע ומיקה נ.ב אנחנו ממש מתנצלות שההודעה לא קשורה לצופים

nIcKiTa

New member
אני יודעת, יש לי רעיון!

אלה וואקבה=אלוהים גדול... משו כזה! תפני את השאלה לפורום שאלה קטנה! הם פותרים כל דבר! ואל תשכחי להגיד "חן היפנתה אותי
" (סתםםם
)

חחחח....תודה אבל...

זה לא בדיוק מה שהתכוונו , רצינו מיליןם כמו : להתראות , מה השעה? , איפה? , כמה זה עולה? , לא משנה , תודה בכל-מקרה... קבל מאיתנו הרבה
ו
מיקה ונטע

יש לי כמה מילים בשבילכן

מע סלאמה - להתראות ווין- איפה לא- מיש כן- נעם , איווא כתיר- מאוד סאכן- גר שו אסמכ- איך קוראים לך כיף חאלכ- מה שלומך ואם תגידו לי עוד מילים ספציפיות אולי אני אדע...

אני יודעת מעוד קצת

מרחבא- שלום מרחבתן- שלום שלום איסמי- שמי מבסטולה- טוב אינשאללה- תודה לאל סבך אל חיר- בוקר טוב סבך אל נור- לילה טוב אל חם דוללה- תודה לאל מוליתון מותחידאתון- ארצות הברית(לא לשאול מאיפה הבאתי את זה) ווזיר אל חריאג´- שר החוץ אינתיפדיה-התקוממות עממית חפלה- מסיבה ואם אני אזכור בעוד כמה מילים אז אני אודיע....

סבאח אל נור זה לא לילה טוב!!

סבאח אל נור זה בוקר אור...נור זה אור, סבאח זה בוקר... אם אתן ממש ממש נואשת תגידו לי ואני אסרוק לכם כמה דפים משיחון כזה שיש לי בבית...אבל תבקשו במסרים. חוצמזה אני מציעה לכן להפנות את השאלה לפורום "שאלה קטנה".

תודה רבה לכם!!!../images/Emo51.gif../images/Emo25.gif../images/Emo51.gif

עזרתם מאוד!!! ולpupikit תודה , אבל נסתדר עם מה שיש לנו בנתיים -
- מיקה ונטע

למעלה