עזרה קלה

shellydeez

New member
עזרה קלה

שלום, אני בת 17 מאזור המרכז ואני שוקלת 20 קילו מעל המשקל הרצוי לבנות גילי. אני מטר שישים ומלאה. הייתי רוצה לדעת בפשטות איך אני יכולה לפחות להתחיל להוריד משקל ויש צורך לציין שאני אלרגית לשוקולד. תודה מראש על העזרה.

tuti f

New member
אין כזה דבר דיאטה פשוטה../images/Emo141.gif

אין לי תרופת פלא או קסם
להציע לך כדי להוריד את המשקל בקלות. אני גם אהיה כנה ואומר שהדרך הזאת (דיאטה) ממש לא קלה (לפחות לא בשבילי),אבל אחרי חצי שנה ופחות 20+ ק"ג אני יודעת שכל מאמץ שווה. בגילך (זה היה כמעט לפני 4 שנים) גם לי היה עודף משקל של 20 ק"ג וממש כמוך חיפשתי דרך פשוטה וקלה... היום אני יודעת שאין כזה דבר. דיאטה אמיתית זה תהליך ארוך, זה בעצם לשנות את הרגלי האכילה שלך ולסגל לעצמך הרגלי אכילה נכונים ובריאים. חבר בפורום הזה אמר פעם שדיאטה טובה היא הדיאטה האחרונה שתעשי ולאו דווקא המהירה יותר
ניסית לפנות לתזונאית
יש להן את הכלים להרכיב לך את התפריט המתאים ספציפית לך. אני יודעת שזה לא קל כמו שזה נשמע, ואני מבינה מה את מרגישה, אני בגיל 19 שקלתי כמעט 95 ק"ג
אבל אני מאמינה שאפשר לעשות את השינוי הזה אם רוצים, והכי חשוב זה לעשות את זה בפיקוח שיהיה בהצלחה

אביטל +

New member
אני שקלתי יותר...../images/Emo2.gif

אלרגיה לשוקולד - אפשר לקנות דבר כזה ? גם אני רוצה !!! סתם סתם... אלרגיות זה ממש לא דבר נעים. ושוקולד זה אחד הדברים הטעימים ביותר. אם את רוצה חטיף דומה אז יש חטיפי חרובים שהם די טעימים. וגם לא מפוצצים בקלוריות. ועצות לגבי דיאטה - תקראי את מכתב הפתיחה של הפורום. הפורום הזה מייצג גישה מסויימת לתהליך ההרזיה. לא כולם אוהבים את הגישה הזאת, זה עניין של בחירה והשקפת חיים. אם את רוצה לעשות דיאטה ללא עזרה מקצועית את צריכה ידע על תזונה, איך הגוף פועל בכל הקשור לתזונה, פעילות גופנית וכו´. אין לי מושג מה הידע שיש לך עכשיו או הניסיון הקודם שלך עם דיאטות. לפעמים פנייה לדיאטנית יכולה להוביל אותך בכיוון הנכון. ובנוסף, אני הולכת להכניס לפה מספר לינקים היום. בחלקם יש מאמרים ממש טובים. שיהיה לך בהצלחה ואל תשכחי שהבריאות שלך חשובה יותר מכל דבר אחר.

למעלה