עזרה קלה

• פותח הנושא k976
  • פורסם בתאריך

k976

New member
עזרה קלה

אהלן לא חוויתי אהבה גדולה בחיי או קשר רציני במלוא מובן המילה מה שנקרא. נדחתי המון ונפגעתי המון. מהן השלכות על כך אני 32 רווק בהכרות עם נשים? אני שם לב מי מעוניינת ומי לא . אשמח להקשבה ולהכוונה. תודה מראש

השלכות

הי, סיפרת מעט על העבר שלך, אבל קצת קשה לי לעזור לך מבלי להבין מה בעצם הבעיה. השלכות יכולות להיות להרבה כיוונים, והן תלויות במידה רבה גם בגישה שלך בהווה. מה אתה חווה כיום - האם יש לך קושי כלשהו ביצירת קשר עם בחורות?

k976

New member
בוקר טוב

מה שלומך? אספר לך לא הייתי מוקף בבנות לא חוויתי אהבה גדולה בחיי היו פה ושם הכרויות ולא צלח . נורא כאב לי הנושא הזה כי אני בן 32 רווק. היום אני שם לב מי מעוניין ומי לא למרות שאני 3 חודשים בהפסקה מהכרויות מה שנקרא לנקות את המחשבה מה שצריך לקרות יקרה כבר . לא ראיתי זוגיות טובה בבית אני מודע לעצמי פשוט לא נדלקו עלי מה שנקרא לא יודע למה יש בי הרבה מה לתת ונפלתי על טיפוסיות לא מתאימות . היום אני רוצה למגנט את האנשים הנכונים לחיי אני מתרץ שלא מצאתי את המתאימה לי עדיין . הינה מקרה שקרה לי השבוע נזכרתי במישהי . היי נזכרתי במישהי שעבדתי איתה ביחד לפני כמה שנים אני לא יודע אם המייל שלה פעיל עדיין בעבודה. צוחק קצת אז לא יידעתי לחזר והתלהבתי ונסיתי לכבוש עד שהמנהל שלי התקשר אלי אז ונחתתי על הקרקע מה שנקרא. ראיתי את הפון שלה ב144 וחשבתי לשלוח הודעה חמודה אני מכתיב לך אותה אהלן ילדה יפה עבדו יחדיו לפני מספר שנים ראיתי אותך בעיר הנפלאה בעולם נזכרתי חייכתי לעצמי מחייך במבט לאחור . חורף 2009 שוקו חם שוקלד מקס ברנר בצד חיוך ופאן צירפתי לינק לכרטיס שלי . מה אתה אומר? וזה לאחר 24 מצידי שהבנתי שלא ייצא כלום וזה מה שכתבתי לידידה . אהלן מה שלומך? אני מכיר אותך מהפורום השכן בכל מקרה ירדתי ממנה לגמרי . עברו 24שעות ולא הייתה תגובה . נזכרתי בה השבוע פשוט פשוט אני לא יודע אם היא עובדת שם וכו. לכן השגתי את המספר רק שלא תחשוב שאחכה מתחת לחלון עם סרנדות. לכי תדעי אך היא תפרש זאת . אם הייתי אקס אולי זה היה אחרת . אני לא אשער אולי הפון לא פעיל בכל אופן אזרתי אומץ מבחינתי סגרתי את הנושא הזה אין תגובה זהו מחקתי את המספר . שאלה אלייך בתור בחורה אם אתן לא מגיבות כלל למיילים לSMS חמודים כאלו זה אומר שהבחור דוחה אותכם רע עד שאפילו תגובה מנומסת אתן לא מגיבות או שזה אופי של בחורה ? נכון אולי התלהבתי אז עברו כמה שנים התבגרנו . תודה לך

בוקר אור

אתה כותב שאתה רוצה למגנט אנשים מתאימים לחייך, ומתוך מה שאתה כותב אפשר להבין שאתה יוזם מדי פעם יצירת קשר עם בחורות, רק שלא יוצא מזה שום דבר בסוף. השאלה שלי אליך היא - מה היית רוצה להבין, לשנות או לשפר בעצמך בשביל לשנות את המצב?

למעלה