עזרה קלה

k976

New member
עזרה קלה

היי אני רוצה להכין לשימוש ביתי עצמי סבון על בסיס שמן כמו שמוכרים ברשת סבון של פעם. פשוט יקר שם בקבוק חצי ליטר . אני רוצה להכין כמות שיהיה לשימוש יום יומי . זה מומלץ? ב.כמו כן כן מחפש צמחי מרפא לדיכוי תאבון ולכוח גברא . אני לא סובל מכלום ברוך השם. מה אתם ממליצים? תודה מראש

עוז46

New member
סבון

בפורום שמנים כאן בתפוז, אם תיכנס לחיפוש, יש הדרכה מדוייקת להפליא כיצד להכין סבון, כמו אתרים שלמים ליצור עצמי של סבון ריחני ונפלא.( לא בטוח שזה זול) לשאלתך השניה, אני מניח שאתה כבד משקל לפחות כמוני, ואז, אין ספק שהתפקוד המיני נפגע. ממליץ לא לחפש את ההוקוס פוקוס התורני. אלה לשנות הרגלי אכילה כלליים, בהדרכת איש מקצוע שיאזנו את גופך וישמרו לאורך שנים על בריאותך, ועם כל זאת חיבים לעבור למשטר של פעילות גופנית כל שהיא (ולא להגיד שאני עובד קשה), כי בלעדיה גם ההוקוס פוקוס לא יעזור. בהצלחה ויום נפלא לכולנו

k976

New member
אהלן

אז עדיף לקנות ב60 שח סבון על בסיס שמן חצי ליטר ולהשתמש פעם משבוע מאשר להכין 5 ליטר מהכנה עצמית לשימוש יום יומי?

עוז46

New member
אני מעדיף

אז מה? זה רק תלוי בך, ואולי בהכנת הסבון יש ערך מוסף לגביך? כמו ענין , כייף, הכנסה נוספת החיים הם עולם של פשרות, וצריך להחליט אם מתפשרים ועל מה. והגורמים רבים, ולא תמיד נוח, אבל כדאי לפעמים לשבת בשקט, עם ניר ואיפרון, ובעד ונגד, אחד מול השני ,ולפעמים התוצאה ממש מפתיעה.

למעלה