עזרה קלה

• פותח הנושא k976
  • פורסם בתאריך

k976

New member
עזרה קלה

היי אני שוקל 100 התחלתי דיאטה אני רוצה בעזרת השם להגיע בצורה מסודרת 4 או 5 קג בחודש. אני במכון כושר שעה וחצי רוצה להקדיש כל יום. אם אני הולך רק על אירובי והליכון זה בחירה נכונה? משקלות חסר טעם כרגע נכון?איזה אימונים עלי לעשות במכון בכדי להגיע לתוצאה הטובה ראו לציין שיש לי כרס מה עלי לעשות בכדי להוריד אותה נכון? תודה מראש

johnniewalker20

New member
נסה להיעזר בשרותיו של מאמן הכושר בחד"כ

זה בדיוק התפקיד שלו... לגבי המשקולות - אין שום בעיה לשלב כבר עכשיו.

צריך לשנות הרגלים

אין ברירה, אתה צריך להבין שאם אתה רוצה לרזות אתה צריך לשנות הרגלים, אתה חייב להפגש עם בעל מקצוע מתחום האימון ועם תזונאי, העבודה צריכה להעשות בצורה מערכתית, כלומר, גם לשנות תזונה, גם פעילות גופנית, וגם שינוי תפיסה "איך אני חי". אין דרך אחת נכונה, צריך למצוא מה הכי יעזור לך להשיג את המטרה שלך, או מה יהיה לך הכי קל לשמר ולהפוך לדפוס התנהגות חדש, אסור שתרגיש שאתה סובל כשאתה יורד במשקל, חשוב שתמצא דרך שבה התהליך שאתה עובר יהיה חוויה נפלאה ומחזקת, ברור שבשלבים הראשונים תהיה ירידה מהירה יחסית ואז קורה שלפעמים "נעצרים", הרבה אנשים נשברים בשלב הזה, צריך להבין את הדינמיקה של הירידה במשקל ולצפות שלא כל מה שתרצה יקרה במהירות שאתה רוצה..., בכל מקרה (בעיני לפחות), נכון שתתחיל בהליכה מהירה למשך 20-30 דקות ותעלה עם הזמן בהדרגה את משך הפעילות ואת מהירות ההליכה, אם אתה לא רגיל לרוץ - אל תתחיל לרוץ בשלב הזה. עם הירידה במשקל אפשר להעלות את העצימות של הפעילות ולשלב מרכיבים נוספים. יש חשיבות לגיל שלך, למצב הבריאותי, לאורך החיים שלך, לסביבת המגורים....המון פרמטרים נכנסים לתמונה ולכן חשוב להתחיל לעשות את זה נכון.

oridoron77

New member
מסכים עם התגובות ומוסיף

1. התייעץ עם מדריך חדר כושר מוסמך. אין בעיה ואף רצוי לשלב תרגילי התנגדות לכל הגוף כבר מהיום הראשון. העלאת מאסת שריר תעלה את קצב חילוף החומרים במנוחה (RMR), מה שיתרום בעקיפין למטרה שלך. 2. לאחר שתקבל תוכנית אימונים, התייעץ עם תזונאי/ת ספורט (גם תזונאי רגיל אפשרי, אבל ספורט עדיף), שידע להרכיב לך תפריט מותאם למטרה שלך בהתחשב ברמת הפעילות שלך, המצב הגופני שלך וחסרים תזונתיים אם יש. 3. אל תכוון לרדת מספרית אלא היקפית. ממליץ מאוד להתנתק משקילות שבועיות כרגע, ולהעדיף אינדיקטור כמו סרט מדידה (מסביב לבטן) - זכור שהמשקל מייצג מאסה בלבד. בהצלחה אורי

למעלה