עזרה קלה

• פותח הנושא k976
  • פורסם בתאריך

k976

New member
עזרה קלה

היי אני כרסתן קצת אני מתאמן במכון כושר שעתיים בערך יום כן יום לא . א. אני בתפריט אוכל דיאטטי לא אוכל לחם ושטויות ,אני עובד כרגע על מהירות 6וחצי בהליכון כחצי שעה ואז עובר למכשירים האחרים. ב.שאלתי היא היא בתהליך דיאטה 4קג בחודש באימון יום כן יום לא זה אפקטיבי ? אני מדבר על שעה משקלות ושעה הליכות ושאר מכשירי ריצה . אני 170 משקל כרגע 90 אני מבנה גוף בריא מה שנקרא ,השאלה היא עם הרצון לשרוף כמה שיותר הספינג יהיה אפקטיבי יותר? ג.האם בזה שאני לא מזיע הרבה זה אומר שאני שורף פחות? ד.האם יתכן משקל נגיד 80 קג במסה של שרירים? ואני אראה מלא מה שנקרא? ה. האם לאנשים כרסתנים מומלץ רק אירובי בהתחלה בכדי להוריד מסה? ו.אני מדווש בספינג בקצב שלי עם התנגדות מה שנקרא קשה לי כרגע מצב 2 ושלוש זה אומר שאם אני לא עושה מצב 2 ו3 בספינג אני שורף פחות? ז. עד כמה הליכות אפקטיבות להורדה במשקל במקום ההליכונים במכון כושר? ח. האם לחזור למשחקי כדורגל וכדורסל בכדי לשרוף מהר יותר? תודה מראש סליחה על האריכות

הר ניר29

New member
כעיקרון

השיטה להוצאה קלורית מוגברת אינה רלוונטית ופחות חשובה בשלב זה. בכדי לשנות את הרכב הגוף ובמקרה שלך לרדת במסת הגוף השמן עלייך להקפיד על התזונה שלך. אתה צריך להיות במאזן קלורי שלילי. א. אתה לא יכול לקבוע שאימון גופני לסירוגין יכתיב קצב של 4 ק"ג לחודש. תזונה, היסטוריה של דיאטות, השילוב בין אלו לפעילות גופנית יכולים רק לרמוז על קצב השינוי במשקל. ב. אימון ספינינג אינו בהכרח עם הוצאה קלורית מוגברת בהשוואה לשאר פעילויות מתמשכות. ג.הזעה אינה פקטור להוצאה קלורית מוגברת. ד. יתכן מצב של מסת שריר במשקל 80 ק"ג ולהראות מלא. ה. לא מומלץ רק אימון אירובי. ו. לא. ז. אפקטיביות ח. כל פעילות גופנית תורמת להוצאה קלורית. הוצאה קלורית אינה נקבעת רק לפי סוג הפעילות. לכל פעילות גופנית יש משתנים אשר קובעים את הספק ההוצאה הקלורית. שינוי הרכב הגוף הנו תהליך רחב וארוך. לכן, אל לך לחפש את הדקויות בין אם תשרוף עוד 20 קלוריות פה לעומת 50 קלוריות שם. מצא את אשר גורם לך הנאה, את אשר מתאים ליכולתך ואת אשר מאפשר לך התמדה!. הקפד על תזונה נכונה ומאזן קלורי שלילי. אני ממליץ לך להתייעץ עם אנשי מקצוע פנים מול פנים. בין אם דיאטן/ית או מדריך/ה כושר גופני ובריאות. בהצלחה

k976

New member
היי לך

אני קבע תור לדיאטניקאית ,כמו כן אני לא אוכל לחם רק ביום שישי פיתה אחת באמצע השבוע זה מרקים סלטים חביתות . א. אמשיך כל יום כאימון שעתיים שעה משקולות שעה אירובי ,ספיניג פעמיים בשבוע. חשוב לי לעשות את הדברים נכונים גם אם זה יקח קצת זמן מה שנקרא . תודה לך

k976

New member
תודה לך תגיד

אחרי ספינג אני מרגיש בערך איזה יום אחרי שקשה קצת לעמוד על הרגלים,ואז אני מרגיש צורך לשבת מהר על כיסא האם יש קשר לאיזון הגוף בגלל הספינג? אני מוריד את זה לפעמיים בשבוע. האם זה בגלל הורדה במשקל או בגלל שהגוף הרבה זמן לא היה בפעילות? תודה לך

הר ניר29

New member
הקשיים

נובעים מתגובות הגוף למאמצים הפיזיולוגים. עלייך לבצע תכנית אימון מסודרת ומאוזנת בכדי להבטיח את התוצאות הרצויות.

למעלה