יש לי להיט אהוב אך אני משיג רינגטון כזה לנייד תודה על העזרה
Y Yakir4179 Well-known member 13/5/22 #2 נכתב ע"י Yakir4179: יש לי להיט אהוב אך אני משיג רינגטון כזה לנייד תודה על העזרה לחץ כדי להרחיב... הכונה את הנעימה הזאת של הבחורה המנגנת
נכתב ע"י Yakir4179: יש לי להיט אהוב אך אני משיג רינגטון כזה לנייד תודה על העזרה לחץ כדי להרחיב... הכונה את הנעימה הזאת של הבחורה המנגנת
ל לוייםLEVIM Well-known member 13/5/22 #3 נכתב ע"י Yakir4179: הכונה את הנעימה הזאת של הבחורה המנגנת לחץ כדי להרחיב... תוריד את הסרטון מיוטיוב לזיכרון המכשיר ולאחר מכן תגדיר אותו כצלצול
נכתב ע"י Yakir4179: הכונה את הנעימה הזאת של הבחורה המנגנת לחץ כדי להרחיב... תוריד את הסרטון מיוטיוב לזיכרון המכשיר ולאחר מכן תגדיר אותו כצלצול
Y Yakir4179 Well-known member 13/5/22 #4 נכתב ע"י לוייםLEVIM: תוריד את הסרטון מיוטיוב לזיכרון המכשיר ולאחר מכן תגדיר אותו כצלצול לחץ כדי להרחיב... לא נותן לי אופציה להורדה לצערי
נכתב ע"י לוייםLEVIM: תוריד את הסרטון מיוטיוב לזיכרון המכשיר ולאחר מכן תגדיר אותו כצלצול לחץ כדי להרחיב... לא נותן לי אופציה להורדה לצערי
ל לוייםLEVIM Well-known member 13/5/22 #5 נכתב ע"י Yakir4179: לא נותן לי אופציה להורדה לצערי לחץ כדי להרחיב... תנסה להוריד את הסרטון דרך הדפדפן כרום/סמסונג תרשום: הורדות שירים סרטונים מיוטיוב לטלפון לאחר מכן תרשום את שם השיר/הסרטון תוריד ותגדיר אותו כצלצול
נכתב ע"י Yakir4179: לא נותן לי אופציה להורדה לצערי לחץ כדי להרחיב... תנסה להוריד את הסרטון דרך הדפדפן כרום/סמסונג תרשום: הורדות שירים סרטונים מיוטיוב לטלפון לאחר מכן תרשום את שם השיר/הסרטון תוריד ותגדיר אותו כצלצול
evike Well-known member מנהל 13/5/22 #6 אני חיברתי את הנייד למחשב והעברתי לתיקיית המוזיקה כמה שירים, ביניהם את השיר שרציתי כצילצול. ניגשים להגדרות, לצלילים ובוחרים באפשרות צילצול, ומסמנים את השיר שרוצים לקבוע לצילצול. זה הכל.
אני חיברתי את הנייד למחשב והעברתי לתיקיית המוזיקה כמה שירים, ביניהם את השיר שרציתי כצילצול. ניגשים להגדרות, לצלילים ובוחרים באפשרות צילצול, ומסמנים את השיר שרוצים לקבוע לצילצול. זה הכל.
evike Well-known member מנהל 14/5/22 #7 תוספת: לשמור בנייד את השיר כקובץ MP3, ולא כקישור של יטיוב, או לחלופין, אם מעבירים את השיר מהמחשב, הוא חייב להיות קובץ MP3. שבת שלום.
תוספת: לשמור בנייד את השיר כקובץ MP3, ולא כקישור של יטיוב, או לחלופין, אם מעבירים את השיר מהמחשב, הוא חייב להיות קובץ MP3. שבת שלום.