עזרה!!!קניה באתר באינטרנט!!!

כמו חדש

New member
עזרה!!!קניה באתר באינטרנט!!!

חם ! חם! לפני מס דק' אני ועוד כ30 איש זכינו במצלמה דיגיטלית באתר וואלה שוופס במחיר של 130 ש"ח. חברת וואלה שוופס התקשרה והודיע שהיא לא מוכנה לכבד את העיסקה , מאחר והמחיר נמוך מידי. יש בידי את כל המסמכים הדרושים כולל אישורי עיסקה פרטי המוצר והמחיר ועוד. האם הם רשאים ? קראתי את התקנון ומדובר שם על תקלה טכנית , או על קולמוס (אין לי מושג מה זה)אבל שום דבר על טעות אנוש. תודה , ליאור

אני רוצה להבין

מכירה פומבית או מכירה קבוצתית? חוץ מזה: אולי על טעות קולמוס לא על קולמוס. טעות קולמוס היא טעות סופר, כלומר, נניח שמישהו התכוון לרשום 1300 ובטעות יצא לו 130, או 130000. דברים כאלה קוראים וקראו גם באתרים קצת יותר גדולים, כגון אמזון.קום. אינני מכיר תביעות כאלה שנדונו בבתי משפט, אך לדעתי לא תזכה במצלמה, כי לא שינית את מצבך על סמך העיסקה, לכל היותר תזכה בפיצוי על כך שבזבזת זמן על העיסקה הזאת, משהו כמו שעה עבודה ונניח עלות של החיבור באינטרנט בזמן שעסקת בזה. אבל אתה מוזמן לנסות ולספר לנו מה יצא מזה.

כמו חדש

New member
תודה אבל...

ההסבר שלך משכנע מאוד וזה גם מה שהם אמרו(אנשי השרות של WALLA ) ,אבל אני מצטער ,אותי זה לא מעניין.כלומר , אני ביטלתי מכרז אחר שהשתתפתי בו , מצלמות דיגיטליות ,עולות היום בין 100 ש"ח ל10000 ש"ח.כמו כן אני קניתי מהם מיטה זוגית ב 99 ש"ח ואת זה הם לא ביטלו , אז את המצלמה כן? הדרך בה גם הם התייחסו(כולל ניתוק טלפונים מצד נציגים) , ואופן הדיבור ,גרמו לי להרגיש כי אני אשם בטעות ולא הם.אני מאמין שהם התכוונו לעשות מכירה פומבית ולא רגילה , אבל טעו , אבל אותי בתור לקוח ,שכבר שילם על המצלמה ,ונתן כרטיס אשראי זה לא מעניין!!! באמת שלא!מה גם שאם אני הייתי מבטל הייתי משלם דמי ביטול ופיצוי לבעל החנות. זה כמו שקניתי משהו במחיר זול בחנות ,ואחרי ששילמתי , ואצא מהחנות , יצא אליי בעל החנות ויגיד לי שהוא טעה במחיר המוצר ,והמכירה מבוטלת , לא? אני לא מתכוון לוותר להם , עלל אחת כמה וכמה שאני יודע שזה לא מקרה ראשון שקורה לאנשים אחרים.האם יש לי אפשרות לטיעון מוצדק ,חוקתי , מלבד הקבלות והאישורים שביידי ? תודה , ליאור.

פעמיים לא

אם אתה היית טועה, היתה לך זכות ביטול. גם אם היו טועים בחנות, היתה לחנות זכות ביטול. טריקת טלפונים זה אמנם שירות גרוע, אך לא משנה מבחינת הדין.

e-magine

New member
תמיד אפשר לנסות

הרי בתי המשפט, לא תמיד פוסקים לפי הדין, כפי שאנחנו חושבים שהוא, תמיד יש חידושים, מקסימום תגיש תביעה ותפסיד, לא נראה לי שיש לך סיקון גדול של הוצאות בתביעה כזאת.

למעלה