עזרה קצת דחופה בהכנת זר כלה

עזרה קצת דחופה בהכנת זר כלה

שלום לכולם, אני מתחתנת עוד יומיים והחלטתי להכין בעצמי את זר הכלה. הזמנתי ממשתלה 20 פרחי ליזיאנטוס בצבע קרם (בנוסף לפרחים הפתוחים יש גם פרחים סגורים שנראים בצבע ירוק ומוספים קצת צבע). אני מעוניינת לסדר אותם לזר כלה. אשמח אם מישהו יכול לעזור לי- איך עושים את זה? הבנתי שלוקחים פרח אחד מרכזי וסביבו יוצרים בצורה מעגלית את שאר הפרחים והירק מפוזר. ובסוף קושרים בסרט וגוזרים את הגבעול שנשאר. הבנתי נכון? האם זה יחזיק לי בצילומים המקדימים ובחופה? זה לא נובל? תודה מראש

בועז בר

New member
את צריכה הרבה יותר מ-20 ענפים...

מהסיבה שהפרח הרלבנטי צריך להיות בגובה אחיד, ולכן אם יש תפרחת מדורגת כמו שיש לליזיאנטוס, את צריכה לקטום את הפרחים המיותרים ולקבל למעשה פרח אחד או שניים על כל ענף,שיהיו בגובה שווה. אם את מאיזור המרכז, גשי לבוקי (כפר אזר) או מייזלין (גבעת חן) ותקני חבילה של 50 פרחים קצרים (באלה). יהיה לך הרבה יותר חומר לעבוד איתו. הליזיאנטוס הוא חזק ועמיד ולא תהיה לך בעיה להסתובב עם זר כזה כמה שעות בלי מים. המבנה הוא כמו שתיארת, אבל צריך לדעת לעשות אותו... בתמונה זר מליזיאנטוס לבנים, עם מעט ניצנים בולטים, קשור ברפיה שהיתה פופולרית אז... אני מעריך שיש בזר הזה כ 50 פרחים.

למעלה