עזרה קצת לא קשורה..

hellgirl

New member
עזרה קצת לא קשורה..

יש לי תחפושת ממש מדהימה לפורים אבל לפני זה יש לי רוקי.. לרוקי אני לא יכולה ללבוש את התחפושת ההיא כי היא תהיה נדושה ברוקי. אז אני ממש צריכה למצוא תחפושת טובה,שאפשר לרקוד ולעשות סקס או להתמזמז איתה ושתהיה זולה כי ממש ממש אין לי כסף,ואין לי רעיונות. בבקשה תנו לי רעיונות.. תהיו יצירתיים.. HG - סניף סניף..

Lochnar

New member
הממ

חזיה+תחתונים וישר אנשים יבואו לסקס ומזמוזים.... רק תקווי שלא יהיה קר :)

hellgirl

New member
בינתיים לא עזרתם..

חזיה ותחתונים אנחנו לובשים על בסיס קבוע ברוקי.. אני צריכה הפעם משהו שונה.. כבר הציעו לי לבוא ערומה רק עם ציור בצבעי גוף, אז זה כנראה יהיה זה או תחפושת נסיכה עם המחוך החדש שקניתי, אבל הבעיה היא שיהיה לכל אדם שינסה מאוד מאוד קשה להוריד ממני את זה + אני לא אוכל לא לרקוד בגלל השמלה ולא לשבת בגלל המחוך. אבל אולי אני אלבש את השימלה עד החלק של הריקודים ואז אני אוריד אותה ואשאר עם המחוך.. זה יכול להיות נחמד. טוב, כנראה שאם אין אני לי מי לי.. משפט מטומטם, אנחנו רולפליירים! קצת יצירתיות אנשים!

Sern

New member
יש בעיה עם צבעי הגוף,

עלולים לעצור אותך, וזה לא מומלץ. אפשר ועוד איך לשבת עם מחוך (אני מדבר מנסיון), ואם אני הצלחתי לרקוד את הטיימ-וורפ בעודי קשור באזיקים לאדם אחר, את תצליחי לרקוד אותו עם שימלה.
ובקשר ליצירתיות... חזיית צ'יין?
ארם.

אני לא מאמין...

הנוער לאן??? (אמר אושר בטון קנסרבטיבי)
"What are we going to say to our next generation? Those ones who cry out loud: Live fast, Look beutifull, Dye young"​

5נדב

New member
איך זה קרה?

איך הגענו למצב הזה שרוקי ומשחקי תפקידים השתלבו ככה? לאן הדרדרנו... *צקצוק לשון*

hsotrt

New member
הכל תמיד היה ביחד!

כי באותה שנה שהגיעה רוקי לארץ [85] הגיעה גם החוברת הראשונה של D&D וכך נוצרה הקהילה...

למעלה