עזרה ראשונה נפשית בצהל

ירוקה84

New member
עזרה ראשונה נפשית בצהל

בעלי קיבל נשק בתחילת שבוע והוא מסוייט כל הזמן רצים לו תסריטים רעים בראש כגון שכל כדור יכול להרוג , ושזה כלי הרס, וזה מפחיד אותו. הוא נתקף בחרדה באמצע שיחת הסבר על הנשק. אין קב"ן עד שבוע הבא ומחר הוא יוצא למטווח מלווה בקצין. מה לעשות? האם התופעה מוכרת?.
 

varui

New member
לפי גילך

ואם בעלך הוא בערך באותה גיל הוא אמור להיות איש קבע או משהו כזה אני הייתי מציעה לפנות למפקד מירפאה שלו והוא יכול לתת לו מענה הולם כנ"ל לאנשי חובה
 

ירוקה84

New member
כתבתי שבעלי בסדיר

והוא בגילי. הוא רצה לראות קב"ן אבל אין את זה כעזרה מיידית אלא בהמתנה לתור. השאלתי לצהל בעל בריא ואני רוצה לקבל אותו חזרה כזה..
 

varui

New member
עד שבועיים

חייבים לתת לו קב"ן אבל הוא יכול ללכת למיון של בית חולים אזרחי והוא יכול לראות פסכיאטר או ברה"ן בתל השומר אבל אני לא יודע אך זה הולך שם
 

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
../images/Emo5.gif

ירוקה, אפשר לחוש בפניה שלך בדאגה שלך לבעלך במצב המיוחד שנוצר . מאחר ואנחנו לא אנשי צבא אנחנו יכולים לחשוב ביחד על האפשרויות ... במסגרת הצבא האחריות לבעליך נופלת על אנשי הרפואה הצבאית ובתוכה יחידת בריאות הנפש.. אתם יכולים לפנות לשם או לנסות גם את מערכת קצין העיר.. מצרפים לך קישור. את יכולה גם לבוא ולשוחח איתנו.
 
למעלה