עזרה - רעיונות

daldan

New member
עזרה - רעיונות ../images/Emo101.gif

החלטנו לצאת לחופשה בסופ"ש בבית.
כשהרעיון המרכזי הוא להתפנק בבית באופן מיוחד. יש לכם רעיונות לפינוקים שונים?

דפי26

New member
רעיון גאוני!

לא יודעת מה אתם אוהבים אז אני אגיד לך מה אני אוהבת בבית: ספרים סרטים ניקוי ראש(זאת חוברת תשבצים אהובה) עיתונים (למכורים כמונו) ממתקים ואוכל כיפי כמו גלידות,קרמבו... שמן ארומטי למסז´ הדדי קצף לאמבטיה ליקר שוקולד+שוקולית (כדי להכין שוקו חם) לכבות טלפונים. קטורת ונרות אם אוהבים

danonit

New member
איזה כיף ../images/Emo13.gif../images/Emo39.gif../images/Emo85.gif

נשמע ממש מעולה, אין לי הצעות "מיוחדות" כי נראה לי דווקא שהכי כיף לעשות את הדברים הרגילים... -לקוות למזג אויר חורפי -לקחת סרטים רומנטיים בDVD -לבשל ארוחה חורפית (מרק ועוד) -לאכול אותה מול הטלויזיה תוך כדי התכרבלות מסיבית אחד עם בשני ועם שמיכות פוך ממש עושה חשק!

מותר לכתוב רעיונות כאלו בפורום?

מה אם יכנסו לכאן ילדים קטנים?!? טוב, ברצינות - אז קודם כל אני חייבת לציין שזה רעיון מקסים!!! בנוגע לרעיונות לפינוקים - יש לי רק דברים די סטנדרטים להציע: סרט DVD עם מלא מאכלים וחטיפים "אסורים" להזמין מסג´ או לחילופין לקנות שמן עיסוי טוב ולעסות אחד את השניה. אפשר כמובן אמבטית קצף עם נרות ושמפניה לצאת לטיול בטבע (אפשר עם אופניים) - כן כן! גם קרוב לבית יש בדרך כלל טבע... או סתם לפיקניק באיזה כר דשא רענן וקרוב (או בחוף הים). זהו בינתיים... לא ממש מקורי... אבל אני מבטיחה להמשיך ולחשוב (אפילו שזה קשה...)

ש ו ב י

New member
אמבט שמנים../images/Emo47.gif

ואם את רוצה בכלל לעשות לו הפתעה תשכרי סרט של ואן דם או ג´קי צ´אן
(סתאם.......) ארוחת ערב מפנקת, אמבט שמנים, ואח"כ לשבת על הריצפה ולדבר........(באמת לדבר - על כל מה שבא). ואח"כ.....................

דפי26

New member
שמתן לב שבגדול כולנו חשבנו

על אותם דברים. מסתבר שרובנו אוהבים להתפנק עם הדברים הקטנים

נכון - אבל מה כבר אפשר

לעשות בבית?!?! (לא שהדברים הללו לא טובים - נהפוך הוא - ההנאות הקטנות הללו הן הכי גדולות!!!) ספונג´ה?!?! כלים?!?!

Hadar p

New member
נרות, שמנים, ארוחת טובה שאנחנו

בטח נשמח לעזור... סרטים טובים שמיכת פוך והרבה הרבה הרבה אהבה!

daldan

New member
תודה ../images/Emo24.gif

נראה לי שנלך לכוון הפינוקים הקלאסיים... (אמבטיה, ומסג´ים מפנקים)
ואולי נקח לנו גם איזה סרט טוב להשלמת התמונה (השאלה אם נמצא סרט טוב...) וכמובן ארוחה טובה (רעיונות?) אולי איזה מרק (מה שהגשם הזה עושה לנו?)

תתחילו בלנתק את הטלפון

גם בבית וגם לכבות סלולרים. חוץ מזה, תדמינו שאתם בחופשה בעיר / מדינה זרה. אם הייתם בפריז / אמסטרדם וכו´ מה הייתם עושים? הייתם פותחים מדריך ומחפשים אטרקציות. תלכו לארוחת בוקר, ואז תחפשו משהו מיוחד: מוזאון, סיור, מקומות מיוחדים שאף פעם לא הייתם בהם. תלכו ברחוב ותסתכלו על הארכיטקטורה (אני מאד אוהבת לעשות את זה בת"א, באיזור של "העיר הלבנה" - רק שהיא אפורה בדר"כ). תעצרו בבית קפה, סתם, לא בגלל שאתם מכירים אותו. ותפנקו את עצמכם בארוחה במסעדה. תלכו לראות הצגה. ותעשו את הכל באותו יום, כמו בחופשה בחו"ל. לא רק דבר אחד (שזה מה שקורה בשיגרה). את סוף היום אפשר לגמור עם אמבטיה ומסג´...

וואי נועה! כל כך נכון!

פשוט לדמיין שאנחנו בחופשה בחו"ל ולהתנהג אותו דבר!!! נראה לי שאני אאמץ את הרעיון! "חופשת סופ"ש בבית" - גדול!!! (וגם הטיסות ממש זולות...)

דפי26

New member
שלום גברת נועה?

איפה היית כל הבוקר? איך יצא הדו"ח הסופי אתמול? סמיילי שמה תמונות בפורום מתחתנים ראית?

אני לא גיברת- גיא עוד לא

הציע... אז הדו"ח יצא מצוין. הייתי מספרת לכן, אבל אני לא אלעה אותכן בפרטים משעממים כאלו. היו עוד כמה שיפוצים וזה נראה מצוין. אבל מה איכפת לי ממחמאות: שיתנו לי בונוס ויפסיקו לקשקש בשכל. בטח שראיתי את התמונות של סמיילי- איזה מקסימה היא!! הגעית לעבודה ב10.00 (הבוס לא נמצא היום) הייתי בפגישה עם הסוכן ביטוח שלנו. הייתי במעבדה. דיברתי עם אמא של גיא (חמותי, בקיצור) אכלתי ארוחת צהריים סידרתי את הפק"מ (מזל שיש גלישה ישירה) מספיק?

daldan

New member
רעיונות מקסימים ../images/Emo9.gif

אבל.. אנחנו גרים בנהריה.
fila תסבירי לה... אז לאור המגבלות שהעיר הזו מאפשרת לנו, אפשר להמיר את הטיול בהליכה לים עם הכלבלב המתוק שלנו
. אבל בהחלט להתייחס לזה כאל חופשה בחו"ל, להתנתק מכולם. ואולי בערב נצא לאיזה מקום נחמד באיזור שעדיין לא היינו בו... fila יש רעיונות?.

למעלה