עזרה-שאלות לגביי איה הנאפה

sexy80

New member
עזרה-שאלות לגביי איה הנאפה

אני מתכוון לטוס בתאריכים 16.10 - 23.10 למשך שבוע,והשאלות שלי: 1)האם זה תאריך טוב לטוס, מבחינת מסיבות תירות וכו'? 2)איזה מלון הכי מומלץ,שיהיה בסביבה של חוף ומקומות בילוי טובים. 3)כמה כסף כדי לקחת לשם? דרך אגב ההתלבטות שלי,אם לנסוע לאיה הנאפה או לאנטליה. אשמח מאוד לקבל את עזרתכם.

איה נאפה או אנטליה

אחי,לפני חודש הייתה לי בדיוק את אותה ההתלבטות.אנטליה או איה נאפה.... לאחר שביררתי עם המון אנשים הבנתי שאיה נאפה התחילה ממש להתרוקן מתיירים אחרי אמצע ספטמבר,התקופה הכי טובה שם זה רק יולי אוגוסט,אולי גם הימים הראשונים של ספטמבר.בקיצור אני וחברים שלי אנחנו בני 20 לא חשבנו יותר מדיי ובחרנו באנטליה.אמנם באנטליה אין מסיבות ומועדונים שווים כמו באיה נאפה,והאוכלוסיה שנוסעת היא של זוגות ומבוגרים יותר אבל בהחלט נהננו! אם אתה נוסע לאנטליה,תיקח קלאב יוקרתי ל-7 לילות אנחנו לקחנו את קרמלין פאלאס(5 לילות 620 דולר) יש לך שם הכל.אתה לא צריך לצאת מהמלון,בננות שבאילת זה עולה 30 שקל חינם,באולינג חינם משחק אחד,סנוקר חופשי כל היום, קוקטיילים ולאלכוהול חינם,בריכה מקורה,בריכה פתוחה,פארק מים,כדורעף,כדורגל,כדורסל,טניס גדול,טניס שולחן.הכל במלון אחד! אז אם אתה 3 חברים ומעלה ויש לכם בסביבות ה-700 דולר להוציא על מלון יוקרתי(אין צורך לקחת לשם הרבה כסף) תאמין לי שאתם לא תשכחו את החופשה הזאת.אנחנו נסענו יום אחד לשוק שם,עשינו אופנועי ים פעמיים ופאראסיילינג, וגם רצינו עוד לעשות טיול טרקטורונים.זה אחלה חופשה,אל תחשוב פעמיים.איה נאפה חופשה מעולה ואני מתכנן לנסוע לשם אחרי צבא,אבל אם אתה מתכנן נסיעה בסוכות אז סע לאנטליה כי באיה נאפה ריק....

תראה...

אין ספק שאייה נאפה זה ה-מקום לבלות ולהינות ממסיבות,ים, ואנשים יפים! אבל האמת אני לא ממש יודעת אם עכשיו זה הזמן המתאים לנסוע לשם. לפי מה שאומרים המקום מתחיל להתרוקן ומקומות מתחילים להיסגר. לדעתי או שתדחה את הנסיעה לנאפה לשנה הבאה (ועדיף ביולי-אוגווסט-ספטמבר) או שתיסע לאנטליה. אני הייתי מחכה לשנה הבאה ונוסעת לנאפה!!!

למעלה