עזרה - שיער יבש..

עזרה - שיער יבש..

שלום, שמי יניב ויש לי שיער יבש במיוחד, אני שם מרככים שונים ושמפו לשיער יבש אבל כלום לא עוזר והוא נשאר יבש מתמיד. רציתי פשוט לדעת מה המרכך הכי חזק שאתם מכירים או אם זה שמפו או כל דבר אחר ששמים בזמן המקלחת או מחוצה לה, תודה.

Skeleton Kiss

New member
ניסית מסכות?

עושים פעם בשבוע, לי אישית נורא עוזר
חברה גם המליצה לי על מסכה טבעית משמן זית, שמים ומכסים את הראש עים מגבת לחצי שעה ואז שוטפים אני אישית לא אהבתי כי השיער היה שמנוני בגלל זה. אפשר גם שמן פישתן כמובן, נורא יקר אבל שווה את זה.

מיכי7

New member
מנסה לעזור../images/Emo13.gif

יש כל מיני דברים אפשר לעשת, פשוט צריך לנסות על השיער ולראות מה הכי יעיל.. *מסיכה טבעית לשיער: גם פה יש הרבה אפשרויות.. אני ממליצה לערבב שמן זית עם דבש - אפשר גם עם החלבון של הביצה [הלבן
] לשים על השיער, לעטוף בכובע רחצה או ניילון כלשהו ואחרי 15 שעה/ 20 דקות תשטפי. *מסיכה קנויה: אני ממליצה לך לקנות מסיכה 'לשיקום השיער'.. אני ממליצה על קרסטס, ואם את רוצה במחיר סביר אז אפשר גם את של אלביב. *עדיין לא ניסיתי את השמפו (כי הקודם לא נגמר לי עדיין..) של הרבל אסנס, אבל אני משתמשת במרכך שלהם והוא ממש מעולה! היה לי שיער יבש וזה פשוט ריכך אותו ועכשיו הוא מאוד נעים למגע..

שלום יניב

אני רק חייבת לומר שבאמת מסיכות עוזר=](פה המליצו כבר אז אין לי מה להוסיף חוץ מזה)

למעלה