עזרה שלכם
שלום לכולם אבקש את עזרתכם
אני בן 36 ולפני חודשיים בערך התחלתי להתאמן חבר שלי המליץ לי לקחת סטרואידים ואין לי שום נסיון ולא מבין הרבה בזה
הביא לי 2 בקבוקים קטנים
testodex enanthate 250
nandrodex 300,
הייתי מערבב בשניהם ומזריק 2 מ"ג יחד
במקביל הביא לי כדורים קטנים ממש של דיאנאבול והייתי לוקח 3 כדורים ליום
אחרי תקופה קצרה, הכרתי מישהי מהחדר כושר והוא מאמן שם, והציע לי לגמור לי את מה שיש לי והתחיל לקחת משהו אחר
testosterone enanthate 250' הזרקתי פעמיים בשבוע באותו מינון של הקודם שלקחתי,
אני מרגיש ירידה בחשק המיני , התכווצות באשכים וירידה בכמות הזרע שיוצאת,
אני אומנם מרגיש טיפה יותר כח, אבל לא כזה כח שאני יכול להרים עכשיו משקולות בצורה ממש כפי שהבטיחו לי,
אני כרגע בתקופה לחוצה והבן אדם הראשון שלקחתי ממנו אומר לי שזאת טעות שלך שלקחת מהבן אדם השני
הבן אדם השני שלקחתי ממנו אמר לי שזה יעבור תוך חודש חודשיים והכל יחזור לקדמותו
לא באתי לקבל ייעוץ פסיכולוגי חחח אבל טיפה לעשות סדר בדברים
נהיה לי סלט, איבדתי את האימון באלה שנתנו לי את החומר, ואני מפחד שזה יפגע בגוף שלי
צודקים שהייתי צריך להתייעץ ולעשות בדיקות וכל זה, אבל זה המצב כרגע, אולי עשיתי טעות אבל אני נמצא במצב כזה שאני לא יודע איך להמשיך ואשמח לעזרתכם..
האם להמשיך או להפסיק? לפי מה שהבנתי אני צריך כרגע לנקות את הגוף , עבר מאז חודשיים , והזריקה האחרונה שלי היתה לפני יומיים
האם התופעה שיש לי הינה תופעה רגילה שקוראת בזמן הסייקל או שאני צריך לעשות משהו כדי שהכל יחזור לקודמותו
האם צריך לעשות בדיקות דם?
אנא עזרתכם
שלום לכולם אבקש את עזרתכם
אני בן 36 ולפני חודשיים בערך התחלתי להתאמן חבר שלי המליץ לי לקחת סטרואידים ואין לי שום נסיון ולא מבין הרבה בזה
הביא לי 2 בקבוקים קטנים
testodex enanthate 250
nandrodex 300,
הייתי מערבב בשניהם ומזריק 2 מ"ג יחד
במקביל הביא לי כדורים קטנים ממש של דיאנאבול והייתי לוקח 3 כדורים ליום
אחרי תקופה קצרה, הכרתי מישהי מהחדר כושר והוא מאמן שם, והציע לי לגמור לי את מה שיש לי והתחיל לקחת משהו אחר
testosterone enanthate 250' הזרקתי פעמיים בשבוע באותו מינון של הקודם שלקחתי,
אני מרגיש ירידה בחשק המיני , התכווצות באשכים וירידה בכמות הזרע שיוצאת,
אני אומנם מרגיש טיפה יותר כח, אבל לא כזה כח שאני יכול להרים עכשיו משקולות בצורה ממש כפי שהבטיחו לי,
אני כרגע בתקופה לחוצה והבן אדם הראשון שלקחתי ממנו אומר לי שזאת טעות שלך שלקחת מהבן אדם השני
הבן אדם השני שלקחתי ממנו אמר לי שזה יעבור תוך חודש חודשיים והכל יחזור לקדמותו
לא באתי לקבל ייעוץ פסיכולוגי חחח אבל טיפה לעשות סדר בדברים
נהיה לי סלט, איבדתי את האימון באלה שנתנו לי את החומר, ואני מפחד שזה יפגע בגוף שלי
צודקים שהייתי צריך להתייעץ ולעשות בדיקות וכל זה, אבל זה המצב כרגע, אולי עשיתי טעות אבל אני נמצא במצב כזה שאני לא יודע איך להמשיך ואשמח לעזרתכם..
האם להמשיך או להפסיק? לפי מה שהבנתי אני צריך כרגע לנקות את הגוף , עבר מאז חודשיים , והזריקה האחרונה שלי היתה לפני יומיים
האם התופעה שיש לי הינה תופעה רגילה שקוראת בזמן הסייקל או שאני צריך לעשות משהו כדי שהכל יחזור לקודמותו
האם צריך לעשות בדיקות דם?
אנא עזרתכם