עזרה. תודה.

Optimus_Prime

New member
עזרה. תודה.

אוקי, אני אעשה זאת בקיצור (בעיקר בגלל שאני לא סובל את הפורום הזה.. אני מתכוון לפורום עצמו, לא לאנשים וכדומה. זה פשוט לא פורום טוב... סליחה אם העלבתי מישהו אגב.). אני אוהב מישהי. חולה עליה. מטורף עליה. לא יכול יום אחד מבלי לחשוב עליה. היא עזבה. נטשה. אני לא אראה אותה עוד יום אחד בחיי מן הסתם. אין לנו עתיד. משיחות שערכנו התברר שהיא לא מתה עלי. מסיכום של שני המשפטים האלו- אני אמור מידית להפסיק לחשוב עליה ולהמשיך. אבל זה לא כל כך פשוט.. אודה לכם אם תתנו מעט עיצות כלליות, כדי שבעתיד אני אוכל לפתח את ההודעה שלי. תודה רבה.

sista

New member
אין ברירה אלא להמשיך הלאה.

קורה שדברים נכשלים, גם אם נורא רוצים. זה לא תמיד תלוי בך. לא תמיד קורים נסים והכול מסתדר. סה לה וי. חבל סתם ללחוץ ולהתעקש, להשקיע אנרגיה שלא יצא לך מזה כלום. פשוט תשנה צורה למשאית ותתגלגל משם. עוד תגיע למקומות טובים יותר והעניין הזה יזיז לך פחות ופחות. אז תן גז.

Optimus_Prime

New member
כן, תודה רבה, אבל

ציפיתי לתשובה כזאת גם ידעתי מראש שזה מה שאני אמור לעשות. אבל כפי שאמרתי, אני לא מצליח.:((

rose of dark

New member
נכון זה לא קל..

ולפעמים ממש לא קל... אבל עם הזמן זה עובר..עד כמה שזה לא נראה..מבטיחה.. אתה צריך להמשיך הלאה להיות עם בנות אחרות..ולאט לאט הבנות האחרות יתחליו להשכיח ממך את ההרגשה הזאת... אפילו שלא תרגיש כך כלפיהם..אבל עם הזמן ההרגשה תעבור ותתחיל להרגיש את זה כלפיי בנות אחרות...ותשכח מההיא.. מאחלת בהצלחה..

someonel

New member
עצה ../images/Emo38.gif

נכון שבהתחלה כשאוהבים מישהו אז חושבים שזה אף פעם לא יגמר וזה מה שאני חושבת כרגע אבל אני בטוחה שזה יגמר מתישהו...

sista

New member
ברגע שתחליט - יהיה לך קל.

אני מתחייבת על זה. זה עובד בכל תחום בחיים.

almonit15

New member
תענה לי בבקשה:

לאן היא עזבה? למה אתה חושב שאין לכם עתיד.....אין דבר שעומד בפני הרצון !!!!!!!!!! :))))))))

Optimus_Prime

New member
אויייייי כמה שאני חולה עליה...

אבל את האמת, זה מתחיל לרדת לא שאני עדיין לא חולם עליה, אבל קצת פחות את האמת.

פצע...

אהבה נכזבת היא כמו פצע בתהליך הגלדה,בהתחלה יורד דם אם חיצוני או פנימי יש את הכאב החזק של המכה הראשונה, לאחר מיכן הפצע מתיבש ועד שהוא מבריא יש את הכאב של הטיפול היום יומי, לאחר תקופה מסויימת הפצע מבריא, אם הפצע היה גדול ועמוק אז לפעמים נישארות צלקות חצוניות או פנימיות. אני לא מכיר באופן אישי אדם שאהב מישהי שעזבה אותו והוא לא עבר את התהליך בצורה זו או אחרת. שלומי

למעלה