עזרה..... תוכנה.... איפה אני יכולה להשיג את התוכנה שנקראת פוטו אקספרס תודה רבה ענת
A anat72 New member 26/3/01 #1 עזרה..... תוכנה.... איפה אני יכולה להשיג את התוכנה שנקראת פוטו אקספרס תודה רבה ענת
פ פסיק New member 27/3/01 #2 במקרה יש לי קיבלתי אותה עם הסורק שלי אבל אני לא יודע איך משתמשים בה. מוכן לתת לך עותק אם תלמדי אותי להשתמש בה בצורה בסיסית
במקרה יש לי קיבלתי אותה עם הסורק שלי אבל אני לא יודע איך משתמשים בה. מוכן לתת לך עותק אם תלמדי אותי להשתמש בה בצורה בסיסית
A anat72 New member 27/3/01 #3 פסיק..... אני מוכנה ללמד אותך אין לי בעיה אבל איך נעשה את זה? מאיפה אתה? ואיך תעביר אלי את התוכנה?
A anat72 New member 27/3/01 #5 אולי כן .... כנראה שאני כן צריכה את העזרה שלך אני מחפשת תוכנה שנקראת פוטו אקספרס תודה ענת
A alexsam New member 28/3/01 #6 טוב אז ככה.... תכנסי לאתר של ULEAD...... הם היצרנים של התוכנה. אם אני לא טועה אז ניתן להוריד גירסה של תוכנה לנסיון, מעבר לזה אני לא ממליץ על אתרים שבהם התוכנה ניתנת להורדה אבל באופן לא חוקי.
טוב אז ככה.... תכנסי לאתר של ULEAD...... הם היצרנים של התוכנה. אם אני לא טועה אז ניתן להוריד גירסה של תוכנה לנסיון, מעבר לזה אני לא ממליץ על אתרים שבהם התוכנה ניתנת להורדה אבל באופן לא חוקי.