עזרה-תוכנת dj+מוניטור

ooqpoo

New member
עזרה-תוכנת dj+מוניטור

שלום חברים,נתקלתי בבעיה אני מחפש תוכנה שיודעת לעבוד עם 2 כרטיסי קול(כרטיס אחד על הלוח אם, ואחד של קריאטיב) הוספתי עוד כרטיס קול רק בשביל שתהיה לי אופציה לאוזניות ויש לי גם מיקסר חיצוני. השאלה היא אם קיימת תוכנה ואיך צריכים להיות החיבורים? יום טוב לכולם

Arkadon

New member
הנה...

נתחיל מזה שישנם מערכות מחשב בעלי הגדרות שכאשר אתה מחבר למחשב התקן PCI התואם לזה של הלוח אם, התקן הנמצא על הלוח מתבטל . בנוסף יש לוחות אם אשר יש להם אופציית הרחבה של ערוצים ,כדי לברר באתר החברה אם ישנה אפשרות כזאת . האם אתה יכול לשמוע ב WINDOWS עם שני כרטיסי קול . עכשיו לגבי התוכנות : ברוב התוכנות הטובות יש אפשרות למוניטור . תגיד איך בדיוק אתה רואה את עצמך מחבר את כל העסק ואז נוכל לעזור לך יותר טוב . האם אתה מעוניין לחבר את המיקסר או לא .

Sunlight Theory

New member
בנוסף למה שאמר Arkadon

אני לא מוצא סיבה שתזדקק ליציאת מוניטור , לאוזניות . הרי אם בכוונתך לעשות שימוש במיקסר , ומדובר במיקסר DJ ולא "אומנים" , במיקסר חייבת להיות אפשרות האזנה לכל ערוץ באופן ספציפי (PFL , CUE , Monitor) . כך שיהיה מספיק לחבר 2 יציאות סטריאופוניות של כרטיס הקול אל המיקסר , כאשר נגן וירטואלי אחד היוצא מיציאת סטריאו אחת מתחבר אל ערוץ אחד במיקסר , והנגן הוירטואלי השני יוצא מיציאת הסטריאו השנייה ומתחבר אל ערוץ שתיים במיקסר .

למעלה