עזרה-----תכנסו

gal616

New member
עזרה-----תכנסו

האם חשוב לתת לסוס/ סייח תערובת בשעות קבועות? ומה קורה אם לא נותנים בשעות קבועות? כמה סייח בן שנה צריך לקבל תערובות ביום? האם "קרחות" מתוצאה של נשיכה, יחזור לגדול שם השיער?

dearanita

New member
סייחים לא צריכים לקבל תערובת

מזון מרוכז ניתן לסוסים בעבודה. לסייחים מבוגרים אפשר להתחיל לתת תערובת בהדרגה (להתחיל מכמויות מזעריות)

gal616

New member
רגע..

אז לא לתת לסייח שלי תערובות או מה? לא הבנתי אותך ממש בינתים אני מביאה לו 2 קילו ביום. (הוא בן 11 חודשים כמעט שנה)

dearanita

New member
כמובן שאת צריכה לקחת את הכל

בערבות מוגבל תחילה יש להתייעץ עם ווטרינר שמבין הרבה יותר טוב ממני בתזונה אך את הדברים שאמרתי קראתי בספר שנכתב ע"י ווטרינר. סייח בן 11 חודשים עדיין רחוק מעבודה ולכן לדעתי לא צריך להאכיל אותו בתערובת...

אני לא מיבנה

איך עד עכשיו אין לך דעה של ווטרינר... זה נושא מאוד רגיש סייחים! זה מסוכן.... אני אישית הייתי מצמידה אלי ווטרינר והייתי שואלת אותו כל מה שהיה עולה לי רק בראש!

טוי בוי

New member
סוס זה חיה

שמתרגלת לדבר מסוים ואם תשני את זה הוא ישתגע וזה גם לא בריא אצלינו מאכילים תערובת וחציר בשעות קבועות! וכן השיער גודל!

זה תלוי....

אם הסוס גם נפצע.. יענו אם נשארה ממש צלקת או שסתם נתלש שיער.. אם צלקת אז אין הרבה סיכוי שייגדל.. אם סתם נתלש שיער אז יגדל...

gal616

New member
נשכך אותו סייח אחר באוזן

ונשאר לו מין שחור כזה במקום הפרווה

זה בסדר גמור.. השחור הזה....

אומר שהפצע נסגר... כל סוס שיש לו פצע.. כאשר מופיע לו שחור במקום הפרווה סימן שהפצע נסגר... אל תדאג..

למעלה