עזרה תעזור.....

ליאן17

New member
עזרה תעזור.....

אז ככה זה פעם ראשונה שלי פה בפורום ואני ישמח אם תעזרו לי... יש לי ידיד שאני מכירה אותו בערך שלושה חודשים פלוס מינוס... ואני מפתחת כלפיו רגשות רציניים בהתחלה חשבתי שאני סתם נדלקתי עליו וזה... ואז התחלתי לראות שלא עובר יום בלי שאני ידבר איתו אפילו פעם אחת... הבחור הוא בן אדם מדהים מתוק חמוד נראה טוב פשוט מושלם... לפני שבועיים התחלתי פשוט להרגיש שאני פשוט קרצייה ולא ידעתי מה לעשות.. היו אפילו רגעים שהבחור רמז את זה אפילו...לפני חודש בערך הבחור התחיל להיפתח והתחיל לספר לי שהוא רואה בי רק ידידה לא יותר ושהוא לא מחפש קשר רציני כי יש לו הרבה בחורות כמוני והוא לא מחפש את זה ... ושטוב לו שאנחנו ככה ביחד... ושהוא לא אוהב שחונקים אותו.. וזה... אני מאוהבת בו ואני רוצה גם שזה יהיה הדדי אני לא יודעת מה לעשות ואני זקוקה לעצות דחוףףףףףף תעזרו לי בבקשה!!!!!!

Vdrums

New member
יש רק פיתרון אחד

תדברי איתו ותהיי מוכנה למצב שהוא אכן לא רוצה קשר ובכך יש סיכוי סביר שגם יחסי הידידות יסתיימו מכיוון שאין שום הגיון להיות ידידה של מישהו שאת רוצה ממנו הרבה מעבר (ידידים-NO SUCH THING) אם לא תדברי איתו את תמשיכי לאכול את עצמך.

magenta73

New member
יש משפט שאמא שלי

נורא אהבה לציין אותו כשהייתי קטנה. מאיזה סיפור על ילד שרצה כל מיני דברים לא הגיוניים. ובסוף... תמיד... "צוצון נשאר ברצון"... אבל בואו לא נעשה ניתוח פסיכולוגי על אמא שלי או עלי... בבקשה... הוא אמר לך את מה שהיית צריכה לשמוע. אם את מאמינה בזה או לא. וגם אם זה לא מה שהיית רוצה לשמוע... או להאמין בו. זה מה יש. הבחור לא רוצה. זה שאת רוצה שהוא יהיה מאוהב בך זה טוב ויפה. אין שום דבר שאת יכולה לעשות בשביל לגרום לזה לקרות... ככה זה. החיים לא תמיד פיירים... ולא תמיד נקבל מה שאנחנו רוצים. אפילו אם אנחנו הכי רוצים את זה שבעולם. העצה שלי, LET IT GO. וזה מאוד קשה עד כמעט בלתי אפשרי לעשות את זה כשאת בקשר איתו, אז אולי... פשוט להגיד שלום ולא להתראות. לפעמים... רחוק מהעין רחוק מהלב. שלושה חודשים פלוס מינוס זה לא הרבה זמן...

mika tal

New member
אז גם לי היה משהו דומה אבל ....|אבט

תראי מתוקה.. אצלי זה בכלל היה בחור שחזר מחו"ל אחרי 3 שנים ולפני זה וגם במהלך שהותו בחו"ל היינו ידידים, ואף מעבר לזה.. הוא נתן לי את כל הסימנים שהוא מאוהב בי הנבלה, ורק שפתחתי את הקלפים אחרי התענות של חודשיים וחצי, אמר שמאוד נמשך אליי, אבל אלו לא היו רגשות אהבה מתפרצים.. הוא התבטא גם בצורה מגעילה. ואז הבנתי שחבל"ז, ולמרות הכאב האדיר של השנים, האכזבה, הציפייה, העפתי אותו מחיי... מה שלא טוב לי אני מעיפה.. החמור הפסיד חברת נפש.. ואני? הרווחתי את עצמי!!!

the match maker

New member
עזרה קיבלת

היי ליאן. לפי דעתי, מה שאת צריכה לעשות במקרה הזה זה פשוט לדבר איתו, ואז לראות מה תהיה התשובה. תהיה כן - הרווחת. תהיה לא - הוא הפסיד. כך את צריכה לחשוב על זה. בקשר לזה שאין דבר כזה ידידים/ידידות כמו שמישהו כתב כאן, רק אומר זה ממש לא נכון והגיע הזמן שנצא מהסטיגמות.

למעלה