עזרה תעזרו לי

Chris Benoit

New member
עזרה תעזרו לי

איפה אפשר לקנות כובע של אלמנט? ואיפה אפשר לקנות כובע של בילבונג? והאם אתם יכולים לעלות תמונות של כובעים? אבל הכי חשוב לי זה איפה אפשר לקנות כובע של אלמנט תודה לכולם

No BoDy1

New member
כובעי אלמנט ובילבונג

ביץ' האוס בנתניה. יש חנות קטנה בשינקין - לא זוכר ת'שם. יש אולי ב: בי-גוד בבוגרשוב ובכל חנות סקייטבורד וגלישה.. תמונות בקרוב =]

No BoDy1

New member
אתר עם תמונות

הנה האתר אהבתי ת'כובעים שם
תעשה העתק הדבק לכתובת אינטרנט כי זה ממש ארוך ולא נכנס ב"כתובת אינטרנט נלוות" http://www.actionvillage.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/BrowseCatalog-Start;sid=bB5bzt4BDdFbSpwlsiCbZtSn07Eix3GuHWs=?CategoryName=apparel-mens-apparel-hats-element-hats

Chris Benoit

New member
חחח כן בנואה הגיע

שמעו יש אתר של כובעי בילבונג גם? והכובע שחיפשתי של אלמנט לא היה באתר הזה ראני מחפש כובע אדום או כחול כזה עם רשת ואיפה יש חנויות של כובעי בילבונג ואלמנט בהרצלליה ורעננה? ואיזה חברות טובות של כובעים יש עוד חוץ מבילבונג ואלמנט?

Chris Benoit

New member
אני רוצה לקנות כובי ואהבתי 3 כובעים

של אלמנט 1 שכתוב עליו באם ו2 שיש לעפר שכטר לפעמים אחד מהם כחול והשני אדום ואהבתי גם את הכובעים של בילבונג ואין לי מושג מאיפה לקנות איפה אפשר לקנות כובעים באזור רמת השרון הרצליה רעננה? ואם מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג את הכובע ששמתי בתמונה אני יודה לו ומה זה ואן דוטצ'? יש למישהו תמונות של כובעים של ואן דוטצ'? תודה לכל מי שעונה

LipStiK

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אין לי יותר מה להוסיף..

Chris Benoit

New member
מה זאת אומרת?

תעזרו לי אנשים בבקשה איפה יש חנויות של כובעי בילבונג ואלמנט באיזור רעננה הרצליה...? ואיזה כובע כדאי? ואיפה יש כובעים של אלמנט אני מחפש בכל מקום ולא מוצא?

למעלה