עזרה - תקראו בבקשה

POISEN G

New member
עזרה - תקראו בבקשה

אני ניד הלפ.... קניתי את האלבות עם השם הארוך של קולדפליי לפני 15 דקות והתחלתי לשמוע אותו אף פעם לא שמעתי אותו לפני (יש לי כבר את איקס אנד וואי) ואני ממש מבואס ממנו משמיעה ראשונית ומהירה... בבקשה תנו לי שמות של שירים ממנו שכדאי לי להתעמק בהם.... שירים יפים מהאלבום הזה מראש אוף בלודדד בלה בלה בלה שיהיה בבקשה

אוקיי

(מקווה שאתה מתכוון לאלבום a rush of blood to the head) בעיקרון אלה השירים שאני חושבת שהם הכי טובים באלבום- in my place the scientist clocks warning sign a rush of blood to the head

aviGODFATHER

New member
שמיעה ראשונית אף פעם לא כ"כ טובה...

ככה למשל רק אחרי איזה 5 שמיעות אהבתי את A Rush Of Blood To The Head (השיר). ההמלצות שלי: Clocks In My Place A Rush... God Put a smile upon your face וכל השאר גם מעולים... אבל הנ"ל הכי טובים לדעתי... *חוץ מwhisper שאף פעם לא אהבתי אותו...

0mroosh

New member
יאמי!

אלבום מדהים!! 1.green eyes 2.amsterdam 3.a rush of blood to the head 4.politik 5.god put a smile upon your face

yoavs86

New member
האלבום הזה יצירת מופת

מה אתה מדברים, אבלום שכל שיר ושיר פשוט מדהיםםםםםםםםםםםםם

אני חושב שאתה לא צריך להילחץ....

קודם כל יפה לך שאתה קונה מקורי ולא צרוב! דבר שני תשמע זה דיסק ענק ולא צריך להילחץ אחרי שמיעה ראשונה... מעטים האנשים בעולם שיכולים ממש לאהוב דיסק על השמיעה הראשונה שלו... אני אישית חושב שאתה צריך לשמוע אותו עוד כמה פעמים ולבד תדע איזה שירים אתה אוהב יותר ואיזה שירים אתה אוהב פחות... נכון שתמיד יותר פשוט להתחבר ללהיטים אבל אצלי לפחות ברוב הלהקות שאני אוהב להיטים הם לא שם המשחק ולעיתים קרובות אני אוהב יותר את הלא מוכרים מאשר את הלהיטים... אבל בכל זאת כך כמה המלצות ממני על שירים שקרוב לוודאי תאהב.. in my place the scientist clocks אלה שלושת הלהיטים שטחנו אותם ברדיו ללא הפסקה כאשר CLOCKS נבחר לאחד משירי השנה(מקום רביעי בישראל) והוא היה השיר האהוב עלי שנתיים! god put a smile upon your face הוא שיר מצויין שרץ הרבה זמן בMTV... ועוד שירים פחות מוכרים אבל לא פחות טובים! amsterdam politik a rush of blood to the head בכל מקרה אתה צריך להגיד תודה שנחשפת ללהקה כל כך טובה ומושלמת! אני ממליץ לך בחום לקנות את הדיסק החדש שלהם! וכמובן את הדיסק הראשון והמהמם parachutes! זאת הצעתי! יום טוב ובהצלחה! רן...

lol lypop

New member
מחזקת בקשר לamsterdam

<אף אחד אחר לא הזכיר אותו וזה שיר משגע..> וthe scientist

למעלה