עזרה-Dark side

עזרה-Dark side

האם זה נכון שהאלבום דארק סייד מבוסס בחלקו על הסרט "הקוסם מארץ עוץ", ז"א- שיש חלקים בדארק סייד, שתואמים לגמריי לסרט. והנה פירוט: אם שמים גם לאלבום וגם לסרט PLAY באותו הזמן, יש כל מיני רעשים ברקע שנשמעים בדיוק באותו זמן גם באלבום וגם בסרט. אני הבחנתי שבדקה ה-3:34 של גיג, יש איזשהו קול..של אישה שאומרת משהו.. ונראה לי שזה מהסרט. אני לא זוכר כרגע מה היא אומרת..=\ תודה לעונים, נעם.

שאלה לי אליך

איזה סצנות בסרט יש לשירים ACUL, ...BD, Eclipse. ??? התשובה לשאלתך נמצאת ב"שאלות הנפוצות". ולגבי הלחישות של קלייר טורי בשיר: אני לא חושב. אבל אתה יכול לבדוק את זה בשבילנו, i was never afraid of .dying (?) או משהו בסגנון...(אני שולף דברים מהראש)

לא לא../images/Emo13.gif

יש את הלחישות בהתחלה שהן ברורות לגמריי.. אבל כמו שאמרתי, בדקה ה-3:34 יש לחישות של אישה\ ילדה שאומרת משהו...הבנתי את ההתחלה אבל השאר לא מובן לי. אין לי שום ספק שמישהי אומרת שם משהו, השאלה היא מה.

kalimera1

New member
נראה לי ש

אתה מתכוון ללחישה "if you hear this whisper you will die" זה נאמר שם מתישהו, אני לא בטוחה שזה מה שאתה מתכוון אליו...

אין לחישה כזו

לגבי קולות הרקע באלבום, יש פירוט לגביהם ב"שאלות הנפוצות". וזה גם לא קלייר טורי.

Coon Jew

New member
היה כבר את הדיון הזה אבל..

בדקתי בחוברת המילים המצורפת לאלבום, ואכן רשום: if you hear this whispering, you are dying...לכל מי שיש את האלבום המקורי מוזמן לבדוק ולא סתם לשלול

אני שומעת אותה

אבל לא ידעתי שהיא מופיעה במילים הרשמיות המצורפות לדיסק. על זה אמרתי "מעניין". מה גם, שיש מחלוקת לגבי מה נאמר בדיוק. אבל אם זה מופיע בחוברת המצורפת לאלבום, הרי שזו הלחישה הרשמית...

idrz

New member
דיון דומה העלאתי לפני חודש בערך

בשם משתמש אחר, שפשוט שכחתי את הססמא שלו. באותו דיון את, (ציףציף1000) רק שללת את מה שאמרתי. והינה הוכח לך אחרת, המסכנה, אין טעם להתווכח על דברים שאינך בקיעה בהם ב100%.

אהלן idrz

יתכן שאני "לא בקיעה", אבל בקיאה אני כן.
בדקתי שנית, רק כדי להיות בטוחה: אין את המילים האלו בחוברת המילים המצורפת לאלבום DSOTM, בגרסתו הרשמית. אין בכלל מילים לקטע Great Gig In The Sky בחוברת המילים, משום שזהו קטע אינסטרומנטלי. הגולשם שטען שראה את זה בחוברת המילים, כנראה - עד שיוכח אחרת - מחזיק בידיו חוברת לא-רשמית.

holo

New member
ואיפה רשום בדיוק?

יש לי את האלבום ואני לא רואה שום משפט כזה.

Coon Jew

New member
בשיר the great gig in the sky

"And I am not frightened of dying, any time will do, I don't mind. Why should I be frightened of dying? There's no reason for it, you've gotta go sometime." "If you can hear this whispering you are dying." "I never said I was frightened of dying." ככה רשום לי בחוברת המצורפת, והדיסק נקנה אם אני לא טועה בשנת 2001

holo

New member
המשפט האחרון שכתבת נכון

זה המשפט היחידי שנאמר במהלך הקטע והוא גם הנכון. נו באמת מה אתם מנסים בכוח למצוא איזה קשר בין פינק פלויד לרוחות רפאים או למוות או משהו כזה?

avki

New member
זה לא יכול להיות (כמעט).

זה ממש לא נהוג לכתוב את המילים שמשמשים יותר כאווירה וכאפקטי שמע מאשר במלל של ממש באלבומים של פינק פלויד. נשמע לי מופרך. אתה בטוח שהחוברת מקורית?

hubash

New member
בהופעה של הPULSE

ניתן לשמוע בבירור שהיא לוחשת I never said I was frightened of dying בכלל השיר הזה קשור לסיפור על מוות וניתן לשמוע בשירה עצב . הרי השיר נקרא the great gig in the sky - או בתרגום ישיר -ההופעה הנפלאה בשמיים .

למעלה