עזרה...

נ ט ע 1986

New member
עזרה...

ביום שני הקרוב בעלי ואני הולכים לשגרירות בתל אביב ע"מ להגיש בקשה לחדש את הדרכון שלו.
כמו שכתבתי בעבר הוא נולד באוסטרליה ואנחנו רוצים לחדש את הדרכון שהיה לו(מגיל 4-5)
יש תעודת לידה, ויש אזרח אוסטרלי(שאינו קרוב משפחה) שיכול להעיד עליו שהוא מכיר אותו למעלה משנה...
השאלה היא איפה אנחנו מורידים את הטפסים הדרושים? יש כל-כך הרבה סוגים של טפסים שכבר התבלבלתי...
אשמח לקישור מתאים. כל העניין הוא טפסים לחידוש דרכון אוסטרלי
תודה!!

נ ט ע 1986

New member
תודה רבה... אך-

אני רואה שפה מדובר על הגשת בקשה לפספורט מעבר לים, כלומר להגיש בקשה לאוסטרליה. אנחנו רוצים להגיש בשגרירות בישראל ולא באוסטרליה.
דבר שני- מדובר על הגשת בקשה בתנאי שהפספורט בתוקף כשהמגיש היה לפחות בן 16, וכאמור בעלי היה בן 4+- כשהיה לו את הפספורט ולכן זו לא בקשה רגילה...

ANZ1

New member
שבעלך יפנה לשגרירות בישראל

אני משוכנע שיתנו לו את הטופס המתאים או יסבירו לו מה הוא צריך לעשות
זאת אחת הסיבות שיש שגרירויות, לטפל באזרחים.

נ ט ע 1986

New member
אני לגמרי איתך רק כשהתקשרתי לשגרירות כבר פעמיים

ובשתי הפעמים השונות הנציג שם היה ממש קצר רוח לגבי השאלות שלי(כאילו שאני מהגרת כל שעתיים, ומה שברור לו ברור בוודאי גם לי), ואמר שאני צריכה לבוא עם מסמכים מסודרים וחתומים ושיש הכל באתר של השגרירות. מה מו מי? איזה מהם צריך לחתום ולהחתים? בכל מקרה האנגלית שלי לא גרועה אז אחרי חיפושים רבים מצאתי את כל רשימת המסמכים שעליי להביא לשם חתומים. תודה לכם!!

ANZ1

New member
הוא צודק

מי את ? את אזרחית זרה שאין לו שום עניין איתה
הוא מטפל באזרחים אוסטרלים
אם אתם רוצים יחס, שבעלך האזרח יתקשר או יגיע
הוא ייקבל את הטיפול, את לא קשורה לעניין בכלל.
וגם אם תעשי מה שכתבת בסוף "רשימת המסמכים שעליי להביא", אם תביאי ,תקבלי את אותו חוסר יחס.
בעלך מבקש דרכון חדש
בעלך מבקש איחוד משפחות איתך
את לא מבקשת כלום, כרגע את אוויר מבחינת השגרירות.

pixie66

New member
טופס

אם בעלך עומד בתנאים לקבלת דרכון אפשר להגיש את הבקשה אונליין. בהמשך הדף שם כתוב שאם אין באפשרות המבקש להגיש בקשה אונליין אפשר לבקש משלוח טופס בקשה.
&nbsp

למעלה