עזרה !
אני לא מצליחה להעלות...

SARA120

New member
עזרה !../images/Emo10.gif אני לא מצליחה להעלות...

תמונה,יותר נכון פלאייר שהכנתי לפורום.אם משהו מוכן לעזור בהוראות טכניות (הכנתי קובץ ב-JPG והוא לא מוכן לעלות...)אולי בצ´אט יהיה יותר נוח .. HELP!!!!!

RomiVais

New member
היי שרה - אם עדיין צריכה עזרה......

זו לא אמורה להיות בעיה. את נכנסת לדף שבו את כותבת הודעה, למטה יש בחר קובץ - ואז - עיון!! את לוחצת על עיון וזה פותח לך חלון בו התיקיות שלך. את בוחרת את התיקיה שבה שמור הקובץ ואז בוחרת את הקובץ ועושה אנטר או אישור. את יכולה לרשום תיאור לקובץ, אבל את לא חייבת. תכתבי נושא להודעה ו- שלח. מקווה שלא שכחתי כלום בשעה מוקדמת זו
אם לא תצליחי, תגידי ואני אנסה לעזור לך שוב, כאן או בטלפון.
ולילה טוב רומי

SARA120

New member
רומי חמודה../images/Emo68.gif

עשיתי הכל לפי ההוראות (הנפלאות) שלך..ונדה!שום דבר! היה נדמה לי שמופיע סימן שהקובץ גדול מ-250 (משהו)..האם להקטין אותו,להוריד צבע? בעבודה אני אנסה לסרוק את הדף שנית יותר קטן ולהוריד צבע ואז נראה.. בינתיים אני בדרך ללמוד עוד משהו בחיים-מנפלאות המחשב והאינטרנט ואני מרוצה שלא מפחיד אותי העסק!זהו ,אני בדרך החוצה..ביי לכולם! בהזדמנות זו ומכיוון שלא אצליח מפעת הזמן להכנס לעוד הודעות:בהצלחה לכל אלו שעברו שעוברים ושיעברו,שכולם יהיו בריאים,חכמים,רזים,ועשירים והעיקר:אופטימיים כי לא הכל באסה בחיים...שרה

RomiVais

New member
אכן שרה, הקובץ צריך להיות עד...

250KB אם זה יותר גדול מזה - זה לא יעבור. אבל אם תשלחי לרוייקו במייל, שם אין הגבלה לגודל. או שאם את יודעת איך להקטין - תקטיני את הקובץ.
בעניין הקובץ - והלימודים. לילה טוב, רומי
נ.ב. אם תצטרכי משהו - רק תגידי.......

רוייקו

New member
שרה, שלחי לי לדואל ואני אטפל בזה

כלומר, אקטין את הרזולוציה של הקובץ ואכניס אותו חזרה..

ronnymp

New member
שרה ... ההצעה שלי עדיין רלוונטית

אם כלו כל הקיצים - ולא הצלחת לשלוח את הקובץ אז לפי הצעתך , שבהחלט אישרתי - תוכלי לפקסס לי , ואני יעלה את הקובץ לפורום גם השארתי לך מס´ פקס בהודעת התשובה שלי שם אז ההצעה בעינה עומדת ביי - רוני

SARA120

New member
העברתי היום (סוף סוף)לפורום.

מחכה לתגובות,תשואות,מטר עגבניות...(מחק המיותר!)שרה

למעלה