עזרה !

עזרה ! ../images/Emo101.gif

טוב שנתקלתי בפורום של סי, אולי תוכלו לעזור לי כאן. אני מחפש כבר שנים את השיר "גרפיטי ת"א 89, הקירות שלך כבר לא..." (זה מה שאני זוכר מכל השיר). מישהו אולי יודע באיזה דיסק זה נמצא ? מה דיסק ? בטח אין בדיסקים רק בתקליטים... (דרך אגב יש לי שניים כאלה של סי, והם מדהימים אחד אחד...
). תודה מראש, הדרקון.

לימבו

New member
זה נמצא בתקליט השני

ככה קוראים לדיסק. אבל כדאי לך להמתין לאוסף של סי. היא אמרה שיצא בקרוב. מעניין אם היא תשיר את זה בהופעה ב-30.7... (רוצים!!) אגב- ההמשך הוא: "הקירות שלך כבר לא שותקים"

תיקון קטן

"גרפיטי ת"א 89, הקירות שלך כל כך שותקים ורק אצלך שוויון לנצח אז איך זה שאתם כבר לא כותבים" ואכן השיר בדיסק השני.

ט י נ ה

New member
פטל לימבו ודרקון לא בדיסק השני ...

הקירות צועקים שנים ברחובות האם אתם קוראים את הכתובות בטוש שחור בתאי הטלפון רשם חזק לצאת מיד מלבנון וזה בדיסק השלישי ששמו עובדים בכביש !!! תקנו אצלכם לא בדיסק השני אגב זה היה הראפ הכמעט ראשון בארץ .... סתם לידע כללי...

בקרוב נגיע רחוק...

נכון, אתמול נזכרתי שהשיר בעצם נמצא ב"עובדים בכביש". סליחה דרקון. סי, זוכרת שעשית סיום מגניב לשיר הזה? אנחנו רקדנו והשתגענו אבל את הסיום הזה שרת רק פעמים ספורות... אם אני זוכרת נכון - חזרת על "איך זה שאתם כבר לא כותבים" המון פעמים, כל פעם עם יותר קצב. זה היה מטריף. והנה הקטע הכי אהוב עלי מהשיר הזה: "אז אם אתה מקשיב לרדיו עכשיו תקשיב לשיר שלי טוב לא רק אתה תגיע רחוק בקרוב ולא רק לך לא טוב לא רק אותך לא שומעים גם אתה לא רואה לפעמים אז קח טוש שחור ורד לרחובות תמצא לך קיר רסס ת´אותיות חפש את הדמות הקטנה בשחור ותכתוב על ידה בגדול כמו שרק אתה כאן יכול רק אתה"

לימבו

New member
זה היה הראפ הראשון לדעתי...

ו... סליחה על הטעות. אולי בגלל שיש לי את שניהם שכחתי....

ט י נ ה

New member
הי דרקון גראפיטי תל אביב 2002../images/Emo140.gif

הי דרקון כאן סי ,לשאלתך ובכן גראפיטי תל אביב הוא שיר שכתבתי בלילה הזוי בסוף שנת 89 וכל הלילה צילמתי את קירות תל אביב באובססיה במצלמת כיס פשוטה מה שהפך להיות העטיפה המדימה של הדיסק ... אופס שליחה של הסינגל התקליט ..( אנסה לסרוק בהיזדמנות ) בכל אופן זהו שיר שראה אור בדיסק השלישי שלי שעונה לשם " עובדים בכביש " יש כמה חנויות שמחזיקות את השיר הזה אבל למען אמת עשינו לו גירסת ראפ הרבה יותר מעודכנת ובאמת בעזרת השם באוסף אני אקליט אותו מחדש ויקראו לו גראפיטי תל אביב שנות אלפיים ,בגלל שאחרי רצח רבין כל כך הרבה סיד נשפך עלהקירות ויש כל כך הרבה מה לעדכן שאני פשוט חייבת. עכשיו ,אם בא לך על הגירסא המקורית נצרוב לך וניתן לך באופן אישי. סי

וואייי...תודה תודה תודה !!! ../images/Emo24.gif

אני מאוד אשמח לגירסא המקורית ! המון זמן אני מחפש את השיר הזה (יש לי רק זיכרון עמום מאיזו תוכנית אירוח ששרת בו את השיר וריססת שם על התפאורה כל מיני גראפיטי). צירפתי תמונה שמצאתי של התקליט מהאתר של טאואר (אין במלאי
). תודה רבה על הכל, בייחוד על שנים של האזנה לשיריך הנפלאים, (חנפן חסר תקנה... יודע...
). הדרקון הכי מאושר, שיש עולם.

ט י נ ה

New member
מדבקה של גראפיטי יש לך ?דרקון מאושר

הי חמוד בעינב תקבל גם עוד מוצר של אספנים \אני חולה עלאנשים שזוכרים ומחפשים מוצרי פופ ורוק של השנים המדהימות שהיו ולכן שמרתי עד היום חבילה ענקית של מדבקות שאני ולהקה מקומית היינו מדביקים בלילות על הקירות ... זוהי מדבקה שכמובן עשויה כגראפיטי בקיצור זה + דיסק צרוב של השיר המקורי יחכו לך בעינב בכניסה אצל בחור בשם און רונן מהמשרד שלי בתאריך הידוע 30 ליולי בעזרת השם סי יו מאן

אהוד_

New member
לדעתי זה היה התוכנית

"סוףסוף" עם גבי גזית שהחליפה את רבקה מיכאלי ביום שישי, או שזה כבר היה

למעלה