עזרה!!!!

carmela14487

New member
עזרה!!!!../images/Emo101.gif

מה אני אמורה להבין מנתיב החים שלי מה בעצם אומרים לי ומה כל זה... לפי הנומרולוגיה זה הנתיב החיים שלך: "נתיב חיים זה קשור בכוכב נפטון. המאפיין המרכזי שלו הוא תחושת קורבנותך חזקה, מנגנוני הכחשה וצורך לוותר, להתנדב ולתת לזולת. קיים קושי גדול להיפרד ממצבים מעיקים וקשים רגשית. בנתיב חיים זה יחוו אובדנים רגשיים או פיזיים. מומלצת ההליכה בדרך יצירתית, רוחנית או פילוסופית, אם כי יש להיזהר שלא להפקיר לחלוטין את הצד המעשי של החיים. תיתכן מהות מעגלית, מעין הווה נצחי שאינו קשור בזמן (כמו תחת השפעת סמים). סוג של אובדן זהות, תלות והתמכרות יכול להתרחש וגם חוויות מיסטיות רוחניות. קשה לאדם זה להגדיר את זהותו או מיקומו. כמיהות, ערגות וגעגועים הן תחושות דומיננטיות בחיים אלה. תיתכן גם תחושה חזקה של החמצה, הפסד או אי-מימוש. "

השאלה שלך מכוונת לפורום נומרולוגיה

לא לכאן. אבל רק מלה: מכיון שיש בערך תשעה נתיבים כאלה, לא הייתי ממליץ לקחת את הדברים המפחידים שכתובים כאן כתורה מסיני, מה גם שהם נוגעים בעיקר בחלק השלילי של ה'נתיב' הזה, שאין לי מושג מהו, אבל לא יתכן שהכל שלילי בו, נכון? האמת-זה כל כך שלילי, עד שזה נשמע לי מופלץ לחלוטין, מהסוג שרק מפחיד בני אדם ולא מקדם אותם. נומרולוגיה מהסוג הזה היא מבחינתי מקום שלא הייתי רוצה להיות בו, ומן הסתם יש גם אחרים שיכולים לראות משהו יותר חיובי מאשר הבליל המפחיד הזה. אז קחי את כל זה בערבון מוגבל, וחפשי נומרולוג אחראי ואמיתי, אם זה מה שמעניין אותך.

TRANSFER

New member
מה עשיתי.../images/Emo163.gif [אבל עצוב]

כרמלה, אל תתיחסי לזה ברצינות. תשמעי לעצות של יאיר, ואם את רוצה תלכי לאדם מקצועי.

carmela14487

New member
זה ביסדר../images/Emo8.gif

חחחחחחחחחח סבבה לא לוקחת קשה אבל זה ענין אותי:) ושמי כרמל דרך אגב ותודה אני אכן יקח את עצתו של יאיר אבל זה מוזר שיש מצב שזה נכון מי יודע:)

רםםם

New member
כרמל,

הטקסט הזה אמור בסה"כ לגרום לקורא חשק עז לבקר את הנומורולוג שכתב אותו, זה מאוד נוח לעסקים אבל בדר"כ לא נכון. אז להרגע, לפתוח איזה אבטיח (חופש לא?) וללכת לבריכה. ואם בכ"ז התחום מעניין אותך, אז תלמדי אותו, ותזכרי שבסך הכל, גם את הספרים כתבו אנשים (שטועים, יותר או פחות) אז תקחי הכל בערבון מאוד מוגבל. בלי קשר, מה שיפה בפרום הזה הוא העובדה שרוב החברים שלו ביקורתיים, רוב הלימוד נעשה כדי להבין את גבולות התורה ואת מגבלותיה - מקום טוב ללמוד, עם המון ביקורת, והירהורי כפירה...

carmela14487

New member
חחח אתם לחוצים../images/Emo140.gif

זה רק מענין אותי אז אני שואלת שאלות אפילו בלי לחץ החים שלי יפים ואין לי דאגות. רק ענין אותי הדרך שבה החים מתקימים ואתם נראים הרבה יותר לחוצים ממני אני שמחה מאוד שאתם דואגים לי:) בכל מקרה לא לקחתי קשה בכלל תודה רבה על העזרה שלכם כרמל

למעלה