עזרה

עזרה../images/Emo101.gif

לפני חודש וחצי מסרתי את הכלבה שהייתה לי -ליבי לאימוץ, חשבתי שמצאתי לה משפחה טובה, ככה לפחות האישה ובנה נראו. לאחר 3 שבועות היא יצרה עימי קשר כדי להחזיר אותה, ביקשתי ממנה שימתינו כמה ימים כדי שאוכל למצוא לה בית מתאים והיא הסכימה, למחרת התקשרתי אליה שוב והודעתי לה שיש משפחה שמוכנה לבוא לראות את הכלבה- להפתעתי הם טענו שהם מסרו אותה, ביקשתי ליצור קשר עם אותה משפחה כיון שהרגשתי שמשהו כאן לא תקין, קיבלתי טלפון והבן אדם הזה כל הזמן מתחמק ממני טלפונית עד היום. היום גיליתי שבעצם מדובר בבעלה של אותה אישה.........וכנראה שהם פשוט נטשו את הכלבה באחת העמותות או ברחוב. אני מנסה לאתר אותה באמצעות מס' השבב שיש לי, אני מפרסמת כאן את תמונתה כדי שאם תשמעו משהו או שידוע לכם משהו על הימצאותה, תוכלו לשלוח לי מסר.......... אודה לכל מידע על אודותיה.

machshusha

New member
זקוקים לתרומת מזון לכלבים וחתולים

אישה שמטפלת ב-40 חתולים ו-8 כלבים עברה תאונה ועוד לא שבה לעבוד. כעת נותרה בלי מזון כלל לכלבים יש מי שיאסוף את התרומות בשבילה מביתכם. זקוקים למזון או כסף למזון. אנא צרו קשר בפלפון (במשך היום אני לא זמינה בנט) מאיה 0524232836

spiky1

New member
אנא עזרתכם הדחופה ../images/Emo53.gif

העמותה למען החתול בישראל עמותה רשומה מס' 580140135 תופת בבית המחסה גל מתמשך של פריצות לשם גרימת נזק ומעשי ונדליזם, הסתיים הלילה בהצתה שגרמה לשריפה גדולה של הפרדס, המקיף את בית המחסה של העמותה למען החתול בישראל. אירוע חמור זה, מצטרף לגל של פריצות לצורך גניבת ציוד ומזון, שהיו במקום במהלך שבוע. באחד הלילות, אף הוכנסו בזדון כלבים לאזור החתולים, דבר שגרם לפציעה חמורה של חלק מהחתולים ובמקרים מסוימים הסתיים אף במותם. לאחר שכבתה האש שהוצתה הלילה, נמצאו במקום גופות חרוכות של חתולים וגלי עצמות של כלבים (שסיבת מותם אינה ברורה עדיין). עשרות רבות של חתולים נעדרים מהמקום וגורלם אינו ידוע. אז איך אתה יכול לעזור? למרות שמשטרת חדרה פתחה בחקירה, קיים חשש כבד, מיידי ומבוסס לפגיעה נוספת בבעלי החיים, ששרדו את ההתעללויות הקודמות. אנחנו פונים אליך בבקשה נואשת: !עזור לנו להגן עליהם! לשם כך, אנחנו זקוקים לכל עזרה אפשרית: מתנדבים אמינים לשמירה במקום ולסיוע באיתור החתולים שנעלמו, תרומות כספיות ועזרה בשיקום בית המחסה, תרומת מצלמות סמויות ואמצעי אבטחה אחרים ועוד... ומעל לכל: עזרה בהפצת הודעה זו הלאה, למספר רב ככל האפשר של אנשים, אשר יוכלו לסייע לבעלי החיים ולנו בהעלמת הסיוט המתמשך בו הם חיים! העמותה למען החתול בישראל  ת.ד 1503 רח' הפלמ"ח, אבן יהודה 40500  טלפון 6242350-03 פקס 6242393-03  אתר העמותה: www.cats.org.il דוא"ל: [email protected]

למעלה