עזרה

סמייילי

New member
עזרה../images/Emo101.gif

היי! אני בכיתה י"א ועושה עבודת גמר בנושא ריכוז בשיעור, אני מחפשת חומר בנושא , במיוחד מדדים לריכוז בכיתה ( שאפשר לברר באמצעות סקר), אני אשמח אם תעזרו לי. תודה מראש -סמיילי

k4school

New member
קודם כל ברוכה הבאה לאתר../images/Emo24.gif

חג שמח מצוות פורום "המפתח לבית ספר"
====================================================================== אנא נצלי את הפורום לשאלות ותשובות בכל נושאי הלימוד (מותר גם לסטות מעט לנושאים חברתיים בין חברי הפורום
) אין צורך להדגיש כי כל פעילות האתר והפורום כמובן בחינם
נצל את העזרה שניתנת לכם בהתנדבות ====================================================================== נשמח לראותך בפורום או כפי שקובע משפט עתיק: "עשי לך מנהג קבוע..... בפורום בקרי 7 פעמים בשבוע"
====================================================================== בפורום זה אנו נוהגים מייד לאחר הברכות לחלק לכל חבר מספר תעודת חבר נאמן ב"מפתח לבית הספר" .... בגורלך עלה המספר 0046 . אנא שמורי מספר זה בארנק ליד תעודת הזהות כי אם תעודת זהות חשובה... אז תעודת גולש נאמן חשובה כפליים
ברצינות אני רוצה לאחל לך שוב ברוה הבאה, ונשמח אם תיקחי חלק פעיל בכל פעילויות הפורום הכוללות : * חידון מדעי קטן בו אפשר לקחת חלק ללא צורך בידע מקדים. * לוח להוספת קישורים לאתרים לימודיים. * לוח לקבוצות למידה שם אפשר לארגן או להצטרף לקבוצות למידה. * אפשרות לקבלת רשימת מורים פרטיים הרשומים באתר. ועוד הרבה פעילויות כף שונות אה... כן כמובן גם עזרה בלימודים
רונן מנהל "המפתח לבית הספר" ==================================================================== הגיע כבר הזמן לענות.. לא ?
אשמח לעזור אך איני מבין בדיוק מה הוא נושא העבודה ובאיזה מקצוע זה מתקשר. בכל מקרה אני מוכן להעמיד לרשותך את הסקרים של האתר והפורום ותוכלי לפרסם סקר שלך אם זה יעזור לך. נסי להבהיר שוב מה הוא הנושא "מדדים לריכוז בכתה" ריכוז של מה ??? האם את רוצה חומר על נושא סקרים ומדדים או משהו אחר ? אשמח לנסות לעזור רונן מנהל "המפתח לבית הספר" נ.ב. מה פתאום השקעת לשים תמונה בכרטיס ושמת תמונה של מישהי אחרת ??? מוזר ...

סמייילי

New member
תשובות:

קודם כל, התמונה היא של דמות מהסידרה "השבט" (אחלה של סידרה) בטח ראית שאני אוהבת את הסדרה, כי זה גם נמצא בכרטיס, ואין לי תמונות עדכניות שלי במחשב.. העבודה שלי היא בנושא " הקשר בין מקום הישיבה לריכוז בשיעור" (כל הזכויות שמורות..) אני מחפשת חומר תאורטי על: ריכוז, וכיצד ניתן לבדוק רמת ריכוז בשיעור (מאמרים ומידע כללי) עבודות דומות, מאמרים דומים וכ"ו.. -סמיילי

k4school

New member
עכשיו הכל ברור.... זה באמת נושא יפה

אני יכול לספק לך רק מניסיוני שאינו כל כך קטן כמורה ומרצה אבל איני מכיר כל חומר רישמי בנושא זה.... אני אנסה לחפש חומר אם תוכלי להזכיר לי שוב ביום שישי (תרשמי כאן הודעה נוספת) מפני שכרגע אין לי כל כך זמן. באמת נושא יפה למחקר ואני יותר מאשר רק "אשמח" לראות אותך מפרסמת את התוצאה של העבודה אצלנו באתר. זיכרי כי בכל מקרה אנו מספקים שרותים של עזרה בכתיבת עבודות (כרגע אני לא מדבר על תוכן כי אם על ניסוח וצורת הגשה נכונה) דרך האתר במדור לימודים בתוך כלים להגשת עבודה. (טופס לשליחת העבודה בקשה לקבל עזרה) ביי ביי בינתיים רונן מנהל "המפתח לבית הספר"

maria*

New member
זה די מצחיק....

בדיוק עכשיו אני בשיעור אלגוריטמיקה משעמם ואין לי שום ריכוז ושום רצון ללמוד...

maria*

New member
זה די מצחיק....

בדיוק עכשיו אני בשיעור אלגוריטמיקה משעמם ואין לי שום ריכוז ושום רצון ללמוד... שפת C שפה קשה...

Edo33

New member
אני מתכנת בכיר ב C ו ++C , ואם ...

את צריכה עזרה , אני אשמח לעזור בכתיבת פונקציות או כל דבר אחר ... ובמיוחד עכשיו כשמצב רוחי בעננים (בעקבות חיסול המשכנתה) :)) עידו ....

Edo33

New member
אני מתכנת בכיר ב C ו ++C , ואם ...

את צריכה עזרה , אני אשמח לעזור בכתיבת פונקציות או כל דבר אחר ... ובמיוחד עכשיו כשמצב רוחי בעננים (בעקבות חיסול המשכנתה) :)) עידו ....

k4school

New member
אהלן.. אתה מוזמן להיות בקשר עם

יאיר שהוא אחראי על מדור c באתר (כרגע מופיע עדיין באתר נפרד ובסוף השבוע נעדכן) ותראה במה תוכל לעזור לו
רונן

למעלה