עזרה

xander55

New member
עזרה ../images/Emo129.gif

אז ככה, ברוזוול יש מלא מלא שירים מדהימים, וכיוון שאין לי כוח להכנס לאתר ולמצוא את כל השירים שנוגנו אי פעם ברוזוול, אני אבקש שאתם, מי שמבין בזה, ייתן לי את השירים הכי יפים שנוגנו עד היום, תודה! דרך אגב, הדמות האהובה עליי היא מריה, ושמתי לב שלמרות שליז אמורה להיות דמות ראשית, היא פשוט לא! וגם צריכים לעשות את איזבל חזקה כזאת, לוחמת, שיגלו אותה לאיזה שאול חיזרים או משהו, ואז שהיא תצא משם היא תהיה ממש חזקה ותלחם, הנה תמונה המצאתי באחד השרשורים למטה שנתן לי את הרעיון הזה, אני פשוט חולה על לוחמות
שרה מישל גלר

xander55

New member
והתמונה ../images/Emo129.gif

היא וג'ייסון לא אמורים להנשא כבר??

GreeCheeMan

New member
../images/Emo121.gifאיך אפשר בלי...

Here With Me של דיידו הבלתי נלאית? למרות שבד"כ אני שונא שירים דביקים כאלה, היא פשוטענקית.

King Of Kromags

New member
כן../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo103.gif

שיר ענק! אי דידנט היר יו ליב, איי וונדר...*שותק**הולך לשבת בפינה*

frikin shin

New member
אוו אמ איי סטיל איר...

אכן שיר טוב
*שותקת ויושבת בפינה עם נדב ומנקה את העגבניות*

King Of Kromags

New member
איי דונט וואנט טו מוב../images/Emo103.gif

א ת'ינג, איי מייט צ'יינג' מיי ממורי. הו איי אמ וואט איי אמ, איי דו וואט איי וואנט *חוזר לפינה ומקלף תפוחי אדמה* ואם תהיתם - הנה המילים של השיר:
Here With Me by Dido (pics) I didn't hear you leave , I wonder how am I still here , I don't want to move a thing , it might change my memory Oh I am what I am, I'll do what I want , but I can't hide I won't go, I won't sleep , I can't breathe , until you're resting here with me I won't leave , I can't hide , I cannot be, until you're resting here with me I don't want to call my friends , they might wake me from this dream And I can't leave this bed, risk forgetting all that's been Oh I am what I am, I'll do what I want , but I can't hide I won't go, I won't sleep , I can't breathe , until you're resting here with me I won't leave , I can't hide , I cannot be, until you're resting here with me.​

King Of Kromags

New member
מאור, יא נעלם../images/Emo3.gif../images/Emo103.gif

אני יודע שיש לרוזוול פסקול, הנה העטיפה שלו

h e n y

New member
אני לא יודעת כלום בקשר לשירים

חוץ מהשיר פתיחה שזה שיר ידוע. בקיצר, רוזוול אמורה להיות שילוב של דוסון קריק+ חייזרים ופה ושם ממש אקשן... אם היו רוצים לעשות ממש מוזר ממש היו עושים את מה שאמרת. בסדרה אין כזה מאבקים כמו בבאפי..... איזבל אמורה להיות השקטה והחיננית, והרגישה {שימו לב לפרק "בית הצעצוע" ששודר לפני חודש}
לאיזבל יהיה כמה פרקים לבד, אל תדאג. עוד יעזרו בה הרבה. יגלו אצלה עוד כוחות, כמו למשל שהיא יכולה לתקשר בין אנשים בעזרת החשיבה , והיה איזה פרק שהיא תדבר עם מקס בעזרת החשיבה שהוא יהיה בצרות. איזבל יותר רגישה מבין השלושה, היא מחפשת מישהו שיאהב אותה כמו שהיא, ובעיקר הכול אצלה קשור באהבה. {סיפרתי לכם כבר על הפרק היפה שהיא חולמת שהכול כמו הסדרה "אני אוהב את ג'ני" או משהו כזה}

King Of Kromags

New member
"בית הצעצוע"../images/Emo103.gif

עם כבר הזכרנו את הפרק, יש לציין שהוא האחד הטובים שבעונה הראשונה. כל כך אהבתי אותו, משחק מעולה.
איזבל...

SmallVille Girl

New member
אמממ.. יש לי את השיר

שהופיע בסוף הפרק .. שמריה שרה (זוכרים ) טוב הינה הוא ... נ.ב. אם משו רוצה אני יכולה לשלוח לו את השיר רק בביצוע של מריה . השיר : In the air tonight by phill colines

xander55

New member
איזה שיר טוב...תודה../images/Emo129.gif

אבל לא תודה. לא נורא אני כבר אחפש ואמצא, כמו שעשיתי לששת העונות של דוסון, תאמינו לי זה היה מפרך.

King Of Kromags

New member
מאור-../images/Emo103.gif

יש בטאגליינס את הפסקול של העונה הראשונה, אם אתה רוצה.

למעלה