עזרה

סם ופטל

New member
עזרה../images/Emo13.gif../images/Emo90.gif../images/Emo23.gif../images/Emo100.gif../images/Emo79.gif../images/Emo241.gif

היי בנות, אני גם ממש אוהבת לקים,תמיד קניתי את הלקים הזולים של צ'יק, אבל אמא שלי אמרה לי לאחרונה שזה לא טוב לציפורן ועדיף להשתמש בלק באיכות גבוה.. סבבה והכול, אבל באיזה? ממה שהבנתי יש 2 חברות מובילות, אסי ו-OPI, אבל כשחיפשתי מוצרים באייבי התבלבלתי לחלוטין, מייבש,בסיסי, שמני הזנה וכו'.. אני לא יודעת מה כדאי לקנות בשביל ציפורניים בריאות ומה פחות חשוב.. אם יש מישהיא שיכולה לעשות לי לסדר בדברים אני אודה לה מעומק ליבי

Leather

New member
העצה הכי טובה שנתנו לי

הייתה לקנות לק בסיס (לק ששמים מתחת ללק עם הצבע) איכותי וטוב- ואז מה שאת בוחרת למרוח מעליו לא יפגע בציפורן. אישית אני משתמשת בבייס של סאלי הנסון, אני מאד מרוצה- אבל הבנתי שיש הרבה שפחות אוהבות. ההמלצה שלי היא למצוא בייס שמתאים למפרט הציפורן שלך (בריאה/מתקלפת/נשברת בקלות/ מצהיבה בקלות)- את יכולה להיכנס לאתרי החברות (לא לאיביי) ולקרוא את הפרטים של המוצרים בצורה רשמית. ואמא שלך אישה חכמה מאד, כל הכבוד לה.

תולי01

New member
מנסה לעזור ולעשות קצת סדר

בגדול, אין בעיה שתשתמשי בלקים של שיק או של ג'ייד או של קרליין כל החיים - לא קורה כלום לציפורן ולק יקר יותר או באיכות טובה יותר לא ישנה את הציפורן שלך. הפורמולה של שלושת החברות האלה טובה מאוד והספק היחיד שעלה לגבי שיק הוא לעניין 3 הרעלים. הרבה בנות כאן משתמשות בחברות אחרות מכיוון שחלקן מעדיפות את הפורמולה שלהן מבחינת עמידות או מריחה וגם מבחינת מגוון הצבעים העצום פי כמה וכמה ממה שיש בארץ. מה שכן, כמו שאמרו לך לפניי, חשוב להשתמש בלק בסיס טוב - מה טוב ? זה באמת תלוי בציפורן שלך ומה את מחפשת. אני באופן אישי משתמשת בשניים במקביל - מחזק של OPI שנקרא Sensitive and Peeling (ובגרסת ההמשך שלו שנקראת Maintenance) ובבסיס של Seche Vite שנקרא Crystal Clear Base Coat. אני מרוצה משניהם ויכולה להמליץ לך עליהם, אבל יש כאן עוד המון המלצות טובות בפורום, אז כדאי לך פשוט להריץ חיפוש על זה. מייבש זה מוצר חובה לדעתי ובשמו הנוסף, טופקואוט - הוא עוזר לי לשמור על הלק שלא ייהרס ועל הציפורניים חזקות יותר בזמן שהלק עליהן. אני משתמשת במייבש של Seche Vite שנקרא Dry Fast Top Coat ואני מאוד מרוצה ממנו, הוא היחיד שייבש אצלי את הלק בצורה מושלמת, למרות שהחיסרון שלו הוא שהוא מכווץ קצת את הלק, אבל לי זה לא מאוד מפריע. גם כאן, אם תעשי חיפוש תוכלי למצוא המלצות/השמצות על מייבשים שונים. בנוסף, יש חומרים שמטפחים את הציפורן והקיוטיקל ומזינים אותם כמו שמן הזנה (את שמה על ציפורן נקיה או על ציפורן עם לק, איך שבא לך), אירייזרים למיניהם שמיועדים להסרת העור באזור הקיוטיקל וכו'. מקווה שעשיתי לך קצת סדר

RUTHIE1

New member
../images/Emo207.gif מחפשת בסיס טוב שלא מצהיב את הציפורן

השתמשתי תקופה ארוכה ב-HARD AS NAILS של סאלי הנסן עד שקלטתי שהוא גורם ללק שלי להתקלף מהר ובחתיכות ענק. הסאלי הנסן המוזהב בסדר מבחינה זו רק שאת הציפורניים שלי הוא מזהיב... יש לציין שאני צריכה יותר בייס ממחזק - הציפורניים שלי חזקות בהחלט. המלצות? ואם מוצרים מחו"ל אשמח ללינק למוכר באיביי או לאתר אחר (בהנחה שאני לא מחפשת לקים מחו"ל, רק בייס ואולי טופ של CND שחשבתי לנסות...אבל בעיקר בייס)

Ultra marine

New member
אני כ"כ מבינה אותך!

אני בדיוק עסוקה עכשיו בחישוב אחרי הבסיס (אגב שהוא גם מחזק) המושלם. ובנתיים לא חושבת שנחלתי הצלחה

תולי01

New member
יש לכן את הבסיס של Seche Vite

אני משתמשת בו ובמחזק של OPI לסירוגין (כי הציפורניים שלי כן צריכות חיזוק
) הוא נקרא Crystal Clear Base Coat וזאת אמורה להיות נוסחה ייחודית נגד הצהבה של הציפורן. הוא לא מחזק, אבל חוץ מזה אני מאוד אוהבת אותו בתור בסיס, שקוף לגמרי, שכבה דקה ומתייבש מהר. אני הזמנתי בזמנו מטראנסדיזיין כי שם היה הכי זול, אז את יכולה לנסות שם או באיביי. הנה קישור למוכר באיביי, אני לא יודעת אם הוא הכי זול, אבל יש לו מחירים די טובים והיה לי נסיון טוב עם הזמנה ממנו: http://shop.ebay.com/enchantedbeautyspot/m.html?_dmd=1&_ipg=50&_sop=12&_rdc=1

Ultra marine

New member
הוא לא עומד בתנאי - לא מכיל רעלים.. ../images/Emo10.gif

גם לי יש אותו וכרגע אני לא משתמשת בו בכלל..

תולי01

New member
אני חושבת שאת טועה

יש לי אותו מולי והוא לא מכיל אף אחד משלושת הרעלים - DBP, Formaldehyde, Toluene. במייבש שלהם יש Toluene.

Ultra marine

New member
ואללה? מעולה!

ואם את כבר במלאכה ברוכה זו! תוכלי לבדוק אם הוא מכיל את הצלולוז אצטט? את לא יודעת כמה הולך לשמח אותי אם את צודקת!!!

תולי01

New member
לא, הוא לא מכיל גם את זה

לא שיש לי מושג מה זה אומר...אבל אני אשמח להסבר
הנה, זה יהיה לך יותר קצר: Contains: Ethyl Acetate, Butyl Acetate, Nitrocellulose, Acetyl Triethyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Octocrylene, Bis (t-Butyl Benzoxazoly) Thiophene. מקווה שזה עוזר לך

Ultra marine

New member
אבל הוא לא מחזק שזה מה שחיפשתי במקור

אבל אם לא תהיה לי ברירה (אחרי שאני אבדוק עוד 3 שמופיעים לי ברשימה) אני אחזור לשילוב של ה OPI אנבי יחד עם הבסיס של סשה..

Ultra marine

New member
וזה לא מעייף אותך? ../images/Emo13.gif

חשבתי לחסוך שכבה אחת.. אבל בקצב הזה סביר שזה פשוט לא יקרה.. נשאר לי לבדוק מוצר אחד של אורלי שהוא כמעט בדרך אלי ועוד זויה ו CND. נראה איך זה ילך..

תולי01

New member
לא, אני לא שמה את שניהם ביחד

אני משתמשת בהם לסירוגין, כלומר לפעמים בזה ולפעמים בזה. גם ככה אני מחליפה הרבה אז יוצא שיומיים אני עם מחזק ויומיים רק עם בסיס, או שבוע שאני שמה את המחזק ולא משתמשת בבסיס או להיפך, תלוי במצב הציפורניים שלי. זאת השיטה שעובדת אצלי הכי טוב. אני אשמח לקרוא את חוות הדעת שלך על המוצרים שהזמנת

Ultra marine

New member
הבעיה אצלי היא שהאנבי לא מחזיק לי טוב כבסיס..

בגלל זה אני מחפש מחזק ובסיס ביחד...

ממליצה על הבסיס של POSHE

משתמשת בו כבר הרבה זמן ולא נרשמו הצהבות. וזו בהחלט בעיה שסבלתי ממנה בעבר...

Ultra marine

New member
../images/Emo207.gifתגלית בנוגע ל 8ty8

אני בדיוק בדרך לעשות הזמנה מהם. דמי המשלוח מחויבים בנפרד מחכים והם שולחים במייל חשבונית עם העלות - 16$ ל 6 לקים (הוגן ביותר בעיני). התגלית כאן היא זאת - You can also order OPI or Essie by email or call us direct. Essie - $4.00 OPI- $4.48 באתר שלהם אי אפשר לראות את המבחר אבל אולי אפשר לשאול באופן ספציפי על לקים או קולקציות.. בנתיים הקטע שמבאס אותי שהם לא רוצים לשלוח לת.ד.
נקווה שהם "יוותרו לי" ויסכימו כי אחרת זה ממש בלגן ויש לי הרגשה שזה פשוט לא יגיע..

למעלה