עזרה........

M o n a L i s a

New member
עזרה........../images/Emo13.gif

היום בלילה מישהו כתב בפורום שחי שהוא לא מוצא סיבה לחיות...אני הייתי בפורום עד שעה 22:00 ורק עכשיו חזרתי הבייתה וראיתי את ההודעה. תודה לאל שכמה החברי הפורום דיברו איתו וניסו לעודד אותו אחרת אני לי יודעת מה היה קורה...... אני הולכת לכתוב לו עכשיו הודעה ולנסות לעזור... נתנו לו את הפורום של סה"ר אבל אני מרגישה כל כך רע שלא הייתי שם לעזור....
הוא היה נוכח בחדירת המחבל לישיבה באיתמר והתחבא מתחת למיטה וחבריו נהרגו שם...ועכשיו הוא לא מוצא סיבה לחיות... למרות שעודדו אותו והוא נשמע יותר טוב, מה אני אמורה לעשות עכשיו?!

ה מוזה

New member
הוא העלה את ההודעה

בעוד כמה פורומים .. תעשי בדיוק את מה שכתבת כאן תכתבי שלא היית אתמול מול מחשב ושיש בך רצון להגיב על ההודעה הקשה אפילו שזה יום אחרי ותכתבי לו כמה מילים רכות מהלב אל תנסי למצוא עבורו סיבות לחיות או להגיד לו שהעולם נהדר השתתפי בצערו ובכאב שלו הביעי הבנה ותני לו את הפורום כמתנה לפרוק כאב ..

M o n a L i s a

New member
מאוחר מידי כבר אמרתי לו............

אמרתי לו המון סיבות לחיות...ניסיתי לשתף אותו במחשבותיי ולעודד...אני מקווה שלא הזקתי.....

ה מוזה

New member
../images/Emo4.gif זו סיבה טובה לקיים עוד מפגש

עם סה"ר .... קראתי את התגובה שלך .. אני רוצה לשאול אותך משהו לו את היית רואה את חברייך נרצחים ואת נותרת בחיים והיו אומרים לך משפט כזה "לדעתי העובדה שה' שמר עליך בחדירת המחבל אומרת שאתה צריך המשיך לחיות!!! הוא הגן עליך כדי שתמשיך להנות מהחיים האלה....מגיע לך!!! יודעת מה השאלה המתבקשת? ולהם לא הגיע לחיות? להם לא הגיע שה' ישמור עליהם ? אני מבינה שזו פעם ראשונה שאת נתקלת ומגיבה להודעת מצוקה או להודעה שמעלה את נושא ההתאבדות אני לא מעבירה ביקורת אני רק רוצה לומר לך שחיים ומוות ביד הלשון ופשוט צריכים להיות זהירים במילים .. אולי כדאי שליאורה תכנס לכאן ( זה מיועד לנטע) ותכתוב כאן הנחיות לתגובה משהו שיתן הכוונה למי שפעם ראשונה נתקל בהודעה קשה אובדנית ..אולי לשים כאן מאמר

M o n a L i s a

New member
אני באמת התכוונתי רק לעזור ../images/Emo4.gif

אני לא יודעת איך להתמודד עם מצבים כאלו...את צודקת בזה שהתגובה שלי לא הייתה טובה ומעוררת שאלות קשות... תודה שאת לא מעבירה ביקורת.... איפה קיימים מפגשים עם סה"ר, אני אלך בלי לחשוב פעמיים!

Pure SilenCe

New member
לא רק לסה"ר

אני מציעה שתפנו אותו אל פורום נפגעי פעולות איבה שם הוא יוכל לכתוב על הכאב שלו. וגם אולי לייעץ לו שיפנה אל הארגון תמיכה למשפחות של נפגעי פעולות איבה. נטל.

neta s

New member
לא צריך להיבהל

התגובה שלך, גם אם היא לא הכי מתאימה בעולם, עדין מראה שאכפת לך ממנו, ושאת מנסה לעזור.

ה מוזה

New member
זה בסדר מתוקה

אני זוכרת את הפעם הראשונה שלי מול הודעה קשה ויודעת כמה זה קשה ( גם היום אחרי מאות הודעות זה קשה ) ולומדים מפעם לפעם עוד משהו יש לך כאן אותנו בשביל זה להתייעץ לשאול לשתף .. לגבי מפגש סהר נטע ואפרת אירגנו מפגש (שניים ליתר דיוק) עם סהר , שם מנהלים ואנשי סהר ישבו ביחד ולמדו וקיבלו עצות וטיפים להתמודדות עם הודעות שכאלו אם אני לא טועה מתוכנן עוד מפגש כזה תבדקי עם אפרת אני רוצה להסביר לך משהו אדם שלא רואה סיבות לחיות את יכולה לכתוב לו מאה פעם שהעולם נהדר שיש משפחה וחברים והציפורים מצייצות .. הוא לא רואה את זה וזה גם יכול מאוד לתסכל אותו "איך זה שלי לא טוב איך זה שלי השמש לא זורחת ואיך זה שלי אין חברים "..... להבא ( ומקווה שלא תהיה עוד פעם) אני בטוחה שכבר תמצאי מילים ..מתאימות

M o n a L i s a

New member
תודה רבה רבה על התמיכה ../images/Emo9.gif

אני כל כך שמחה שאת פה כדי להרגיע......אני חושבת שבעזרתך אני אוכל לפעול טוב יותר בפעם הבאה...בתקווה שלא תהיה כזו! אני אדבר עם אפרת ואשאל...אני מאוד רוצה להיות במפגש כזה...לא האמנתי כשראיתי את ההודעה הזו. ראיתי הודעות כאלו בפורומים אחרים ולא חשבתי לרגע שזה יכול להיות גם אצלי ועוד כשאני לא נוכחת
תודה תודה ושוב המון תודה

ימי עיון של סה"ר למנהלים

מתקיימים בתפוז. את מוזמנת להירשם אצלי. תאריכים יפורסמו בעדכונים השבועיים.

למעלה