עזרה

genotip

New member
עזרה ../images/Emo133.gif ../images/Emo101.gif

שלום לכולם אני עובד על משהו בקשר לבלוגים, אשמח אם תוכלו לעזור לי טיפה. הבקשה שלי היא שכל אחד יכתוב כמה שורות על הבלוג שלו. מה הכוונה? ממש כמו בקישורי הפורום... רק במקום "הבלוג של אריאל" משהו קצת יותר מורחב. למשל: "קרוסלה, הבלוג של ניר, בן 27, סטרטפיסט רגיש שרוצה להצליח. בבלוג קישורים מעניינים, קורות חיים, וסתם היבטים על החיים". אוקי, אז אני לא כל כך טוב בזה
אודה לכל מי שיעזור.... הפרוייקט יעלה בשבועיים הקרובים... אני מקווה
תודה מראש אריאל ס

ali25

New member
רעיון נחמד

כן, הבסיס לרעיון שלך הוא טוב אשמח לעזור לך במה שתבקש, אליסיה icq: 10912404

איה@

New member
נשמע מענין ומסקרן ../images/Emo98.gif

מה אתה "מבשל" לנו אריאל?? ולא כתבת - אפוא או להיכן אתה רוצה שישלחו או יכתבו את הניסוח. אם תרצה אין לי בעיה לפתוח כאן שירשור לנושא. בהצלחה!
איה.

genotip

New member
כן ../images/Emo45.gif זה יהיה מעולה ../images/Emo118.gif

התבשיל עדיין לא מוכן...
אבל הוא כבר על אש גדולה... בקרוב...
אז הבקשה שלי היא כזאת: כל אחד יכתוב כמה שורות על הבלוג שלו, על עצמו, על החיים. לא חייבים לפרסם את הפרטים האישיים, לא צריכים גיל (אלא אם אתם רוצים) או מקום מגורים (אי שם ברחבי האינטרנט?), העיקר שיקראו את הכמה משפטים האלו ויבינו מי אתם ויסתקרנו להכנס לבלוג שלכם. זה הכל, לשאר אני אדאג... תודה רבה לכל המשתתפים.. אריאל ס אוטוסטרדה

שאנטיdos

New member
../images/Emo9.gif אני החלוץ ../images/Emo57.gif

שאנטיdos, יומנו של נער ("כבר לא בן 16.."- שלמה ארצי שם,שם) דתי (מילה שנכנסה למילון רק בשנים האחרונות), המתאר את החיים הדתיים בצל השאנטי (או אולי זה להפך ?!).

איה@

New member
החצר של איה ../images/Emo26.gif

יומן רשת של איה (45), מעצבת גרפית ש: מהרהרת, מחליטה, מתחרטת, חושבת, בוכה, צוחקת, מספרת,ובעיקר שורדת! לא סופי! בטוח עוד יבואו שינויים. ממש קשה לכתוב על עצמנו - נכון? ובכל זאת קפצתי למים
קדימה
גם אתם.
איה.

o_mer

New member
אהמ.נו \ מליון התחלות

טוב לא שאני יודע מה יהיה עם האתר, אבל בינתיים: אהמ.נו \ מליון התחלות: עוד אתר של סתם בחור, שמאמין שמישהו שם בחוץ מעוניין לקרוא את מה שיש לו להגיד... אבל מודע לכך שאין לו הרבה מה להגיד. היה שווה לנסות. אני חושב שאולי כדאי שאני אשתוק עוד קצת.

איה@

New member
להיפך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

זה רק פתח את התיאבון.......! די לשתיקה! קדימה לאמירה! ויש לך הרבה מה להגיד (למרות שאתה חושב אחרת)..... אנחנו צמאים.
איה.

xero1

New member
404

נכון נכון, שנים אני לא מעדכן אותו כבר. אבל זאת הפתעה.. ששש..
אה, תיאור? אוקיי: error 404 - Life not found

איה@

New member
דייייייי../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif תהיו יותר נדיבים

ומפורטים עם התיאור
איה.

genotip

New member
מעולה ../images/Emo65.gif עוד מישהו?

למי שעוד לא רשם כמה מילים על הבלוג זה הזמן

שעת סיפור

אריאל, הנה תיאור קצר: שעת סיפור מקום לברוח אליו בשביל כמה דקות (לא שעה שלמה.. ) של נחת וחיוך. מתעדכן כל יום עם סיפור חדש.

or001

New member
אלף מילים

אלף מילים, 54 שנים. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ [בקרוב תבינו הכל...]

אוף... כתבתי וזה לא נשלח!

אז ככה- באנגלית: A World of My Own- 100% honest diary of an 18 year old Israeli girl, with all her thoughts and dreams. ובעברית: יומנה של נערה רומנטית וקצת מטורללת מישראל, עם שלל מחשבותיה וחלומותיה. קופידונית (קודם זה היה יותר טוב אבל אני לא זוכרת!)

למעלה