עזרה

עזרה../images/Emo140.gif

היי אני בת 16 וחצי ואמא שלי היא פשוט האישה הכי מדהימה בעולם! אמא מושלמת!(טוב אין דבר כזה אבל היא הכי קרובה לזה שיכול להיות!) ויש לה יומולדת עוד מעט..עכשיו אני רוצה לתת לה משהו באמת מיוחד..לא סתם עוד משהו חומרי(לא מקמצנות פשוט כי אני מרגישה שמיציתי את התכשיטים\בגדים ....)ואני נורא רוצה משהו שירגש אותה!!! אז חשבתי שאולי אתם תוכלו לעזור לי קצת! המון המון תודה

s h o o s h a

New member
ברכה

ברכה מיוחדת לא כזו שקונים בחנות אלא אחת כזו שעושים לבד וכותבים משהו מיוחד ואישי מאד בפנים אפשר לעטר בפרח אחד (זה שאת יודעת שאהוב עליה במיוחד) נשמע קצת "ילדותי" אבל בכלל לא לטעמי כמובן יודעת שזה מה שהכי מרגש אותי לקבל מילדיי בימי הולדת ובימי חג לשיקול דעתך ו..מזל טוב לאמא הכי מדהימה ומקסימה (חוץ ממני, כמובן
)

../images/Emo24.gif

חחחחח!!! המון המון תודה.. אבל מה דעתך?..חשבתי אולי על מקבץ של ציטוטים יפים שקראתי על אימהות ולכתוב אותם על בד קנבס ולקשט את זה כמובן...

s h o o s h a

New member
רעיון נפלא

לוקחת אותו לעצמי וברמיזא שקופה שקופה
אעביר לילדיי ...

faith2

New member
מצטרפת לעצה../images/Emo9.gif

אמהות ממש אוהבות ברכות מהלב- יורת ממשהו חומרי... הייתי גם נותנת לה יום חופש....תחילה מעירה אותה עם כוס קפה על הבוקר...צהריים מבשלת, לתת לה להרגיש חופשייה באותו יום...

../images/Emo2.gif

היום חופש זה ממש תוספת מעולה!! אני בטוחה שאמא שלי זקוקה לכזה!!! שוב המון המון המון תודה!!!

מייקי69

New member
יאמייייי

הנה, אני מוכרת לך בזול את הפנטזיה שלי: כרזה על דלת הכניסה. בלונים בתוך הבית פרחים (אפילו מהשדה הקרוב) ו... פיקניק. אם גשום - פיקניק על השטיח בסלון. לפיקניק את יכולה להכין כריכים קטנים, ירקות חתוכים, פירות יבשים, תותים, מיץ תפוזים (אפילו מיץ פטל או שוקו-קרלו יתאימו). את יכולה להכין שרשראות מפופקורן - ולשים לה "זר" על הראש. ובתור מתנה: לנקות ולסדר את החדר שלך!!!!
תאמיני לי - חוויה שלא מהר תישכח. (מבקשת לא לצחוק על הפנטזיות שלי!!!)

mmatann

New member
תוציאי אותה

תוציאי אותה לבית קפה, או למסעדה בערב, שם יחכו לה כל המשפחה, ותעשו לה ערב כזה שהיא לא תשכח בחיים. תאמינו לי, היא תאהב את זה (מניסיון). תגידי בסוף מה עשית ואיך יצא

למעלה